Dé 11 tips om niets kwijt te raken met Carnaval!

Dé 11 tips om niets kwijt te raken met Carnaval!

Met Carnaval is het natuurlijk niet de vraag of je iets kwijtraakt, maar hoe vaak, wanneer en waar. Daar weten wij van AltijdAllesKwijt.nl helaas alles vanaf. Om ons gezamenlijk probleem de nek om te draaien hebben wij voor alle Carnavalsvierders dé 11 tips op een rij gezet. Zodat we met Carnaval niets meer kwijtraken.

 

Probleem 1:
Daar sta je dan, midden in de kroeg. Maar waar zijn al je vrienden naar toe en waar is dat ene leuke grietje die verkleed is als heks? Godnondedjuuu je bent iedereen kwijt…

 

Tip 1: Onthoud: de bar is je beste vriend. Dus ga naar de bar, bestel 2 goudgele rakkers en tik een wildvreemde aan. Sharing = caring, beetje Brabantse gemoedelijkheid met Carnaval is een must.
Tip 2: Loop naar de bar, klim erop en steel de show. Je wordt gevonden in plaats van dat jij moet zoeken en je bent de baas van de club. Win-Winsituatie.
Tip 3: Spreek met je vrienden een punt af waar je elkaar terug kunt vinden als je elkaar kwijt bent. Bij voorkeur ergens in de buurt van de bar. Wachten met een kleine versnapering is natuurlijk minder erg..

 

Probleem 2:
A, shit! Is het alweer 11 uur? Als dat je enige zorg was, want die kater… mijn god. En dan moet je nog eens afvragen hoe je in hemelsnaam thuis bent gekomen. Oja, shit m’n spullen waar liggen die dan?? Standaard ochtendritueeltje dit. Paar handige tips als je de vorige avond kwijt bent

 

Tip 4: Vermijd voortaan donkergekleurde alcohol en alcohol met bubbels. Je kunt dus beter vodka, witte wijn en gin drinken, dan whiskey of rode wijn. Weet je dat ook weer.
Tip 5: Zorg dat je goed, maar vooral vettig eet (dat fitgirl gedoe doe je maar weer na Carnaval): een heerlijk pizza of burger is dus aan te raden. Deze vetten starten je metabolisme (stofwisseling) waardoor de alcohol wat minder invloed heeft. Je wordt dus minder snel dronken.
Tip 6: Naast eten helpt ook veel drinken aan het voorkomen van het kwijtraken van je geheugen, en daar bedoelen we niet alleen alcohol mee ;). Neem af en toe ook eens een drankje waar geen alcohol in zit. You know the deal, dat zeiden je ouders altijd tegen je: ‘Pak je ook een keer een watertje tussendoor?’. ‘Yeah right mam, drink wel een cola…met wat Bacardi’.
Tip 7: Carnaval is een marathon, geen sprint. Probeer daarom je drankgebruik te doseren, hierdoor houd je het langer vol. Van sprinten word je ook veelste moe, niet doen man gek.

 

Probleem 3:
Wil je net een biertje bestellen, is je portemonnee weg… wil je net een appje sturen, is je telefoon weg… heb je eindelijk je fiets gevonden, zitten je sleutels niet meer in je zak. Je bent je spullen kwijt…

 

Tip 8: Drie studenten van de Avans Hogeschool brachten onlangs de Kangaroo onderbroek op de markt, perfect voor Carnaval. In de onderbroek zitten zakken waar je gemakkelijk je telefoon, bankpas en huissleutels in kunt doen.
Tip 9: Als je niets meeneemt, dan kun je ook niets kwijtraken toch? Lekker op het geld van je amigo’s leven. Wordt in de meeste gevallen niet geheel gewaardeerd.
Tip 10: met een tracker vind je gemakkelijk je sleutels, portemonnee en telefoon terug. Kijk hier om te zien hoe een tracker jou kan helpen niets kwijt te raken met Carnaval. Met kortingsboncode ‘alleskwijtmetcarnaval’ ontvang je direct 10% korting bij aankoop van een Tile Mate of Tile Slim!
Tip 11: Word lid van de community ‘Alles Kwijt met Carnaval’ op Facebook en nodig al je vrienden uit die ook gaan Carnavallen. Mocht je nou toch iets kwijtraken of iets vinden, plaats het dan op deze groep!

 

Voor alle dansmariekes en pils koningen, geniet ervan en succes met niets kwijtraken.

 

Alaaf.

balk_nietkwijtrakencarnaval-page-001