AltijdAllesKwijt.nl uitgekozen voor het start-up programma van HPE!

AltijdAllesKwijt.nl uitgekozen voor het start-up programma van HPE!

AltijdAllesKwijt.nl is door Hewlett Packard Enterprise (HPE) geselecteerd voor het start-up programma Booster lab. Heel 2017 zal AltijdAllesKwijt.nl begeleid en ondersteund worden door twee mentoren vanuit HPE. Dit om de groei en de continuïteit van AltijdAllesKwijt.nl te waarborgen.

 

Waarom doet HPE dit?

Meer dan 75 jaar geleden begonnen Bill Hewlett en Dave Packard in een garage in Slicon Valley met het maken van wetenschappelijke instrumenten. Deze start-up
in 1939 is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Amerikaanse technologie bedrijven, met wereldwijde invloed. Met deze achtergrond helpt HP jonge, innovatieve en ambitieus ondernemers graag met het ontwikkelen van ideeën tot een volwaardig bedrijf of concept. Daarom is HPE Nederland een samenwerking gestart met Eshgro en 11 Nederlandse start-ups onder de naam ‘Booster Lab’!

 

Kick-off Booster Lab: The only way is up!

Op 5 januari werd de samenwerking tussen HPE, partner Eshgro en de 11 start-ups ingewijd met een feestelijke gebeurtenis: de kick-off op het hoofdkantoor van HP/HPE in Amstelveen. Na het openingswoord van Lisa Aarsman (Booster Lab teamleader) volgde presentaties van Michel Jeucken (Marketing Manager van Eshgro) en Henri van der Meulen (Directeur Sales strategie planning) als introductie van het Booster Lab programma.

 

Na de introductie vonden de speeddates plaats, waarin iedere start-up in drie gesprekken van 15 minuten kennis maakte met drie verschillende mentoren. Vervolgens schreven zowel de mentoren als de start-ups hun voorkeuren op en werden ze aan elkaar gekoppeld. AltijdAllesKwijt.nl zal geheel 2017 begeleid worden door de mentoren Jan van Steenis (Storage Sales Specialist) en Bart Corver (Sales Operations Manager).

 

Samen met Jan en Bart gaat AltijdAllesKwijt.nl in 2017 aan de slag om de bedrijfsvoering verder te professionaliseren en door te groeien naar een breder platform. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen van AltijdAllesKwijt.nl in 2017? Volg ons dan via Facebook, Twitter of Instagram.

 

Naast AltijdAllesKwijt.nl nemen de volgende start-ups deel aan het Booster Lab programma:

  • Briter, http://www.briter.nl
  • Converling, https://www.converling.com
  • De Zorgoppas, http://dezorgoppas.nl
  • Fibeo, http://fibeo.com/nl/
  • Fresh Toast, http://www.freshtoast.nl
  • Resqu-club, https://resq-club.com
  • Luqo, http://luqo.nl
  • Zazu, https://zazu.ai

 

hpelogologo_boosterlab

Logo-mail