BELIO GPS-Kinderhologe is goed beveiligd!

BELIO GPS-Kinderhologe is goed beveiligd!

Het was vandaag volop in de media: ‘GPS horloge’s voor kinderen zijn slecht beveiligd’. Dat was even schrikken en daarom zijn wij gelijk in overleg gegaan met onze leverancier.. Maar om gelijk met de deur in huis te vallen. De BELIO GPS kinderhorleges die wij verkopen zijn goed beveiligd! Onderstaand de reactie vanuit BELIO:

 

BELIO vindt het namelijk belangrijk om iedereen hierover te informeren. De horloges waarbij de beveiligingslekken zijn geconstateerd werken allemaal met de Setracker APP. Deze APP is gemaakt door 3G Elec. Het merendeel van deze horloges zijn afkomstig vanaf websites zoals Aliexpress, en enkele Nederlandse dagdeal en veilingwebsites. Zoekt u maar eens op Q50 GPS horloge. Deze modellen worden voor prijzen tussen de € 19,95 en € 49,95 aangeboden. Wij hebben hier geen enkele associatie mee, in welke vorm dan ook.

 

BELIO strijdt al meer dan 3 jaar tegen dit soort APP’s en GPS horloges, en nog dagelijks worden zij geconfronteerd met e-mails van klanten die de verschillen willen weten tussen een BELIO horloge van €129 en een GPS horloge van € 25,-. Met deze publicatie wordt nu ook bevestigd dat het gebruik van deze Q50 Setracker GPS horloges niet veilig is. Iets wat BELIO al jaren verkondigd. Daarnaast is er bekend dat bij de andere andere horloges de meest gevaarlijke situaties voordoen zoals smeltende laders, gloeiende horloges en kabels.

 

Omdat Setracker APP en GPS horloges zo slecht werken is BELIO 2 jaar geleden opgericht. Een GPS horloge wat stabiel is, werkend op een Europese server, centraal in Duitsland, met een Nederlandse APP. Onze server is SSL beveiligd, net zoals bijvoorbeeld uw internetbrowser op bepaalde websites. Daarnaast leveren wij deze BELIO horloges niet met een standaard wachtwoord zoals 123456 wat rampzalig is. BELIO gebruikers moeten een eigen account en wachtwoord aanmaken op onze server om vervolgens het horloge te koppelen via IMEI. Ook kun je niet via een SMS gegevens opvragen bij BELIO toestellen, een geruststellend idee.

 

DUS: de BELIO is een veilig GPS horloge, met beveiligde APP.

 

Wij zijn erg blij met deze duidelijke en stellige reactie vanuit BELIO, het onderstreept het belang van veiligheid en de aandacht die zij hiervoor hebben.

 

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over het BELIO GPS Kinderhorloge, mail dan naar info@altijdalleskwijt.nl of kijk hier.

 

Happy Finding!

 

Lars & Damian