Dat nare gevoel… daar wilde we vanaf

Dat nare gevoel… daar wilde we vanaf

Herken je het nare gevoel dat je ervaart als je kind buiten gaat spelen en je hem of haar uit het oog verliest? Meestal is er niets aan de hand en zijn ze alleen net buiten je zichtveld of zijn ze met een vriendinnetje mee naar huis gegaan. Toch blijft het iedere keer spannend…

 

Michelle ervaarde dit nare gevoel af en toe met haar dochter Lynn. Samen met haar gingen we opzoek naar een oplossing. Sinds enkele maanden gebruikt ze het BELIO GPS Kinderhorloge en deelt ze graag haar ervaring met jullie.

 

‘Wij kochten het BELIO horloge omdat bij het buiten spelen van onze dochter Lynn (6 jaar)we ons nooit echt op ons gemak voelden. We hadden het horloge snel in huis en dankzij de duidelijke handleiding verliep de installatie heel vlot. Op de bijgeleverde simkaart stond €10,- beltegoed dus we konden het horloge direct testen.

 

Met de gebruiksvriendelijke App zagen we meteen waar onze dochter Lynn was en konden we zelfs een zone instellen waarbinnen zij mocht spelen. Sinds wij het BELIO horloge hebben maken we ons geen zorgen meer. Zodra zij buiten de ingestelde zone komt, krijgen mijn man en ik een melding op onze telefoon. Duurt het te lang voordat ze thuis is? Dan kunnen we haar zelfs via het horloge bellen.

 

Zelf vindt onze dochter het wel heel cool dat ze met het horloge kan bellen. Ze wil dit maar al te graag aan al haar vriendinnen laten zien. Omdat ze alleen kan bellen naar en gebeld kan worden door nummers die we zelf van tevoren in de App hebben aangegeven kunnen we het bel bedrag beperken.

 

We waren in het begin bang dat de batterij maar heel kort mee zou gaan en dat de simkaart snel leeg zou zijn, maar dit valt gelukkig heel erg mee. De batterij gaat bij normaal gebruik 2 tot 3 dagen mee en laadt met de oplaadkabel snel weer op. Wij bevelen iedereen met jonge kinderen dit horloge van harte aan. Kinderen kunnen hiermee lekker buiten met vriendjes en vriendinnetjes spelen en ouders hebben toch voldoende controle. Ook ideaal voor op de camping!’

 

Wil jij meer informatie over het BELIO GPS Kinderhorloge? Klik dan hier. Voor de introductie van het BELIO GPS Kinderhorloge hebben we een fotoshoot gedaan met Lynn, een van de foto’s daarvan zie je hieronder.

 

Marissa-Fotografie-55_smal_1200