Review: Tile vs TrackR & Duet

Review: Tile vs TrackR & Duet

Bluetooth trackers zijn kleine gadgets die je vastmaakt aan waardevolle spullen die je niet graag kwijtraakt (zoals sleutels of tassen). Deze gadgets staan in contact met een App die het mogelijk maakt om de desbetreffende producten terug te vinden d.m.v. een duidelijke toon vanuit te tracker en een kaart op je telefoonscherm om te zien waar je tracker ligt. In het algemeen is de tweede generatie van Tile het beste. Deze conclusie trokken wij na 10 uur onderzoek en 10 uur testen met de grootste concurrenten. Tile loopt voorop in de connectie tussen de tracker en de smartphone door het grootste bereik. Het geluid wat Tile maakt is het beste te horen in vergelijking met de andere trackers en Tile heeft een cloud-systeem waardoor andere Tile gebruikers spullen kunnen terugvinden die buiten het Bluetooth bereik zijn van anderen. Kortom, de kans dat je met een Tile je spullen terug vindt is groter dan bij de concurrenten. Daarnaast is Tile ook nog eens goedkoper.

 

‘Geen enkele andere tracker heeft het bereik of de eigenschappen zoals Tile. Dat zorgt ervoor dat Tile de enige is die de moeite waard is om het te kopen. In dit geval zouden wij u adviseren om het niet eens te overwegen om anderen trackers aan te schaffen dan Tile.

 

Het is erg makkelijk om Tile aan je sleutel te hangen, in een tas te stoppen of vast te plakken onder je zadel van je fiets. Als Tile gekoppeld is aan je smartphone zal de App via een bluetooth verbinding constant controleren of je Tile in de buurt is. De Tile App activeert een alarm op de Tile wanneer jij opzoek gaat naar je sleutels, andersom kan Tile, ook in stille modus, je telefoon af laten gaan. De App onthoudt zelfs de locatie van Tile, mocht je buiten het bereik komen.

 

Klik voor de complete Engelse review van The Wire Cutter op de link: http://thewirecutter.com/reviews/best-bluetooth-tracker/