Dubbele kater: feestje gehad én sleutels kwijt!

Dubbele kater: feestje gehad én sleutels kwijt!

Ben jij ook zo gek van festivals? Heerlijke muziek, lekker dansjes doen, biertjes drinken en genieten van het heerlijke weer (soms dan)! Maar omdat je zo aan het genieten bent, is de kans groot dat jouw sleutels, portemonnee of telefoon aan het eind van de avond niet meer in je zak of tas zitten.

 

Zo meldde de Gelderlander onlangs dat de organisatie van de Zwarte Cross meerdere bakken met gevonden voorwerpen naar het gemeentehuis in Lichtenvoorde heeft gebracht. Zoals op de foto hierboven te zien gaat het om tientallen telefoons en sleutelbossen die achter zijn gelaten op het festivalterrein. Ook Lakedance plaatste na afloop van het festival op Facebook een ‘Lost & Found’ bericht met een lijst van gevonden producten, ook daar zijn veel telefoons en sleutels teruggevonden. Het verliezen van onder andere je telefoon, sleutel of portemonnee zorgt niet alleen voor heel veel ergernis maar verpest je dag en kost ook nog eens erg veel tijd en geld.

 

Tile op Lakedance

 

Tile, ‘s werelds meest gebruikte sleutelvinder, koppel je met een gratis App aan je telefoon. Door Tile vast te maken aan je sleutels of in je portemonnee te stoppen vind je ze eenvoudig terug. Als je de App opent en Tile is binnen het bereik, dan kun je door middel van streepjes zien hoe ver Tile van je verwijderd is. Ideaal dus voor festivals, want zo kun je ook zonder Tile geluid te laten maken, verloren spullen terugvinden. Ben je nou zowel je Tile als je telefoon kwijt? Dan kun je door in te loggen op een andere telefoon alsnog je spullen terugvinden.

 

Dagelijks vindt Tile wereldwijd 500.000 spullen terug. Neem Tile dus voortaan mee naar jouw favoriete festival en zorg dat je in ieder geval geen kater overhoudt aan kwijtgeraakte spullen!

 

Happy Finding,

 

Lars Taheij
AltijdAllesKwijt.nl