BELIO: het leukste horloge voor ouder en kind

Altijd weten waar je kind is, veilige zone instellen, direct in contact via de bel en sms functie.

Waarom AltijdAllesKwijt.nl:

Gratis verzending!
Binnen 48-uur in huis!
Met gratis €10 beltegoed
De Tracker specialist

Koop BELIO

Altijd weten waar je kind is!

Real-time GPS tracking

BELIO maakt gebruik van GPS, LBS+ en WIFI. Zo kun je altijd, waar je ook bent, via een Nederlandse Android en iOS App zien waar je kind is.

Stel een veilige zone in

Komt je kind buiten de door jou ingestelde veilige zone? Dan krijg jij een SMS bericht op je telefoon. Je kunt dan direct zien waar je kind is.

Bellen en gebeld worden

Via de App kun je bellen naar het BELIO GPS horloge. Zo sta je altijd, op ieder moment van de dag, in contact met je kind. Met een druk op de knop kan je kind jou ook bellen.

SMS berichten toesturen

Stuur een SMS bericht naar het BELIO GPS kinderhorloge. Handig als het eten klaar staat of het tijd is om naar bed te gaan.

Installeer de BELIO App

Het installeren van de BELIO App is erg simpel en duurt maximaal 10 minuten. Bij de bestelling zit een zeer uitgebreide handleiding. De BELIO App is gratis te downloaden voor Android en iOS toestellen (telefoon en tablet).

 

Door de QR code op de verpakking te scannen, kun je de App direct downloaden. Het is mogelijk meerdere BELIO Kinderhorloges te koppelen aan een account, waardoor je meerdere kinderen kunt volgen. Papa en Mama kunnen hetzelfde account gebruiken zodat ze beide gebruik kunne maken van het BELIO GPS Kinderhorloge.

De gratis BELIO App is beschikbaar voor Android en iOS in de talen Nederlands, Duits en Frans.

Gratis verzending

Geen verzendkosten, dat scheelt weer!

Binnen 48-uur in huis

Nog even geduld, dan raak je niets meer kwijt!

Gratis KPN simkaart

Bestel de BELIO nu en ontvang een gratis KPN simkaart met € 10 tegoed.

12 maanden garantie

Omdat we officieel BELIO verkoper zijn!

Internet- en belkosten

Om te weten waar je kind is, maakt de BELIO gebruik van mobiele data (internet via 2G). Het datagebruik van de BELIO is erg laag. Zo verbruik je 10 tot 50MB per maand bij het dagelijkse gebruik van de BELIO.

 

Voor het bellen en berichten sturen maakt de BELIO gebruik van beltegoed. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de provider. Via de provider kun je vaak gemakkelijk het saldo controleren en opwaarderen. Zorg er wel altijd voor dat u een kaart koop met toegang tot internet. BELIO adviseert KPN in verband met de prima dekking in Nederland (ook in kleinere dorpen, campings etc.). Ook met de simkaarten van T-Mobile, Vodafone en Simyo werkt de BELIO prima.

 

De BELIO werkt in heel Nederland, Europa, Zuid-Afrika, Maleisië en Dubai. Houd er rekening mee dat er buiten Nederland mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht voor bellen en internet. Om de BELIO te gebruiken dien je ervoor te zorgen dat roaming altijd aan staat.

Garantie!

AltijdAllesKwijt.nl is een officiele verkoper van BELIO. De garantietermijn op een BELIO GPS kinderhorloge is 12 maanden. Buiten deze garantie vallen waterschade en slijtgevoelige onderdelen zoals bandjes en glaswerk schade. Mocht er eens een glas kapot gaan, dan is dat te repareren. Neem hiervoor contact met ons op.

 

In de BELIO GPS kinderhorloges zit een waterverklikker.

Veiligheid

Het bandje van het BELIO GPS Kinderhorloge is gemaakt van een (anti-allergie) sterk siliconen materiaal. Het bandje is 3mm dik. De kast van het horloge is gemaakt van hardplastic kunststof.

 

Het BELIO GPS Kinderhorloge heeft de CE (Europees goedgekeurd) + FCC + ROHS certificeringen.

 

Wij raden je aan om het BELIO GPS Kinderhorloge iedere avond weer op te laden zodat deze weer vol is (opladen duurt +/- 30 minuten). Opladen is erg gemakkelijk via de meegeleverde USB kabel. De stand-by tijd van het BELIO GPS Kinderhorloge is 2 à 3 dagen. Kinderen kunnen BELIO niet zelfs uitzetten.

Altijd weten waar je kind is?

De waardering van altijdalleskwijt.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 445 reviews.