Hier heeft mijn moeder echt iets aan!

Hier heeft mijn moeder echt iets aan!

Zondag 14 mei 2017 is het weer Moederdag. Wil je jouw moeder dit jaar verrassen met een cadeautje waar ze echt iets aan heeft? Of denk je er met een bosje bloemen vanaf te komen… Lees nu de blog van Jessica, moeder van vier kinderen. Verras je moeder zondag met een leuk en origineel cadeautje!

 

Wat eerst kwijt was, kan nu gevonden worden dankzij Tile!

Ik gebruik mijn telefoon elke dag voor zo veel mogelijk dagelijkse taken. Wanneer ik het weg leg en niet kan vinden, word ik altijd nerveus. Ik weet dat het verschrikkelijk klinkt, maar ik heb letterlijk heel mijn leven aan mijn telefoon verbonden. Mijn agenda, kinder afspraken, bank-, schoolinformatie- en communicatie apps, apps om in contact te blijven met familie en vrienden in het buitenland en alles als het gaat om blogs. Daarbij heb ik de slechte gewoonte om de telefoon op stil te hebben staan, omdat ik heel de dag door meldingen krijg en ik gek word als ik ze allemaal moet bekijken. Dit zorgt voor een probleem als ik de telefoon weg leg en niet meer kan vinden. Maar wat eerst kwijt was, kan nu gevonden worden dankzij een nieuw product: Tile.

 

Het beste product dat ooit is ontworpen, is nu beschikbaar om mij en iedereen te helpen die constant alles kwijt is. Sleutels, telefoons, zelfs je hoofd als het niet vast zou zitten. Ik ben zo dankbaar dat ik Tile een bericht heb gestuurd om mij te helpen. Nu kan ik mijn hoofd (en telefoon) bij dingen houden waar het moet zijn. De instalatie is super makkelijk, je hebt letterlijk 1 minuut nodig om alles in te stellen. Ik kan je niet vertellen hoeveel makkelijker mijn leven is geworden. Ik heb niet meer de angst om mijn telefoon in huis te verplaatsen. Ik kan het makkelijk terug vinden, zelfs als die op stil staat. Mijn kinderen hebben een Tile aan hun vader gegeven voor Vaderdag, omdat hij altijd zijn sleutels kwijt is.

 

tile-slim-tile-what-once-was-lost-can-now-be-found

 

Nooit meer je sleutels, telefoon of iets anders kwijt zijn, met de Tile Mate. Ontworpen met een gaatje, Tile Mate maak je makkelijk aan je sleutels, bagage, tas of al het andere wat je lief is.

  • Simpel. Installeer je nieuwe Tile in minder dan een minuut. Rinkel je spullen op als ze dichtbij zijn, vind ze op een kaartje of zie de locatie waar de Tile het laatst contact heeft gehad met de App. Tile kan ook je telefoon terug vinden, zelfs als deze op stil staat
  • Betrouwbaar. Je hoeft hem niet op te laten of er nieuwe batterij in te doen
  • Veelzijdig. De Tile Mate past bij elke levensstijl: Hang, plak of stop een Tile op of in waardevolle spullen en maak je geen zorgen meer om het opnieuw te verliezen
  • GetestTile heeft het grootste lost-and-found netwerk ter wereld. Via de App worden meer dan 500.000 spullen per dag teruggevonden
  • Gepersonaliseerd. Je kunt een eigen ringtone kiezen

 

Ongeveer 6 maanden geleden hadden we echt een Tile kunnen gebruiken. Mijn dochter verloor haar telefoon, een erg duur verlies voor ons. Als we een Tile gehad zouden hebben dan hadden we deze waarschijnlijk terug kunnen vinden. Nu we Tile hebben, hoeven we ons geen zorgen meer te maken om onze sleutels of telefoon kwijt te raken. Omdat ook de vader van mijn kinderen altijd zijn sleutels kwijt is, gaven mijn kinderen hem voor Vaderdag een Tile Mate voor zijn sleutels. Raad eens… hij is ze nooit meer kwijt. Kijk hier voor meer informatie over de Tile.

 

Jessica, moeder van 4 kinderen, schreef een leuke blog over haar ervaring met Tile op 4 The Love of Mommy. De complete, Engelse, blog is te vinden op https://www.4theloveofmommy.com/2017/04/lost-can-now-found-thanks-tiledit/.