Spotter lokaliseert alles wat je lief is!

Met de Spotter GPS tracker en horloges weet je altijd waar bijvoorbeeld je kind, ouders, auto’s, of bagage is.

Koop Spotter

Altijd weten waar je kind is!

GPS tracking

De Spotter GPS tracker maakt gebruik van GPS en is bruikbaar in heel Europa. Zo kun je altijd zien waar je kind is, zelfs op vakantie.

Stel een veilige zone in

Komt je kind buiten de door jou ingestelde veilige zone? Je krijgt dan een melding in de App.

Pushberichten

Zowel in de App, via de mail als in je online-account ontvang je berichten bij een SOS-melding of verlaten van de zone, zo ben je snel op de hoogte!

SOS alarm

Wanneer er een noodsituatie is kan je kind op de SOS knop drukken. Je krijgt dan meteen te zien waar je kind is.

Installeer de Spotter App

Het installeren van het Spotter GPS tracker is eenvoudig en gaat snel. Binnen 2 minuten is het GPS horloge geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Download de App en registreer je als gebruiker, daarna kan je het GPS horloge koppelen aan de App. De Spotter App is gratis te downloaden voor Android en iOS toestellen (telefoon en tablet).

 

Het is mogelijk meerdere Spotter Kinderhorloges te koppelen aan een account, waardoor je meerdere kinderen kunt volgen. Daarnaast kunnen Papa en Mama kunnen hetzelfde account gebruiken zodat ze beide kunnen zien waar hun kind is.

Bekend van TV

Spotter GPS tracker is in verschillende keren in het nieuws geweest. Zoals in de video die hiernaast is te zien is de GPS tracker onder de aandacht geweest in Nieuwsuur maar ook bij de Telegraaf en Radio 1. Mocht je nog vragen hebben omtrent de tracker laat het ons dan weten.

Garantie

altijdalleskwijt.be is een officiële verkoper van Spotter. De garantietermijn op een Spotter GPS horloge is 24 maanden. Mocht het zo zijn dat er onverhoopt iets kapot is dan kan er contact opgenomen worden met Spotter. Zij kunnen je adviseren over de mogelijke stappen die gemaakt dienen te worden.

Internet- en belkosten

Om te weten waar je kind is, maakt de Spotter gebruik van mobiele data. Voor het bellen maakt de Spotter gebruik van beltegoed. Het voordeel van de Spotter GPS tracker is dat deze niet werkt op met een abonnement. Daardoor kan je zelf bepalen hoeveel en hoe lang je de tracker wilt gebruiken. In de Spotter zit al een ingebouwde simkaart. Spotter werkt in heel Europa.

 

Prepaid Service
Om gebruik te maken van de funcitonaliteiten van de Spotter heb je een een prepaid service tegoed nodig. De eerste maand service is GRATIS. Hierna kiest u uit:

1 maand service € 4,99 incl. BTW
6 maanden service € 26,95 incl. BTW
12 maanden service € 47,88 incl. BTW

Altijd weten waar je kind is?