Hoe werkt Tile?

Tile is makkelijk te gebruiken en nog makkelijker om van te houden

Rinkel je spullen op

Ben je iets kwijt? Rinkel je spullen dan op met Tile, net alsof je een telefoon belt als je die kwijt bent. Als jouw Tile binnen 30 meter van je telefoon is, dan zal hij een luid geluid maken en jij zult hem vinden!

Laat Tile je telefoon vinden

Ben je jouw telefoon kwijt? Druk dan twee keer op de E om jouw telefoon geluid te laten maken, zelfs als hij op stil staat zul je hem vinden! Telefoon en je Tile kwijt? Log dan in op de telefoon van iemand anders.

Zie waar je Tile gelaten hebt

Geef je geheugen even rust. De App houdt automatisch bij waar en wanneer hij Tile voor het laatst heeft gezien. Dus, als je hem ergens bent vergeten, weet je waar je als eerste moet gaan zoeken.

Vraag anderen om hulp

Kun je Tile nog steeds niet vinden? Verbreed je zoekgebied met al de Tile gebruikers in de Lost & Found community. Deze unieke optie is 100% privé, want niemand weet dat jij zoekt naar verloren spullen, alleen jijzelf!

Lost & Found Community

Samen met alle Tile gebruikers gaan we ervoor zorgen dat we niks meer kwijt raken. Is Tile buiten je bereik? Geef hem dan op als ‘lost’. Komt een andere Tile gebruiker in het bereik van jouw Tile, dan ontvang jij van Tile een bericht. Degene die in het bereik is, ontvangt een ‘found’ bericht als blijk van dank, maar ziet niet waar jouw Tile is. Alles is anoniem!

 

Nog geen Tile? Download alvast de App, daarmee word je onderdeel van de community en help je anderen spullen terug te vinden!

Gratis verzending

Tile wordt gratis bij je bezorgd. Daarnaast hoeft u niet thuis te blijven want Tile 1-pack past door de brievenbus!

Binnen 48-uur in huis

Hoe eerder je Tile hebt, hoe eerder je spullen niet meer kwijt raakt! Daarom is Tile binnen 48-uur bij jou!

Personaliseer je Tile!

Altijdalleskwijt.nl biedt als enige in Nederland de mogelijkheid om Tile te personaliseren. Kijk snel bij stickers en creëer je eigen Tile!

1-jaar garantie

Mocht er iets mis zijn met Tile? Wij bieden 1-jaar garantie op de hardware.

Raak nooit meer iets kwijt!

Ben jij ook altijd alles kwijt? Nooit meer met Tile! Tile is klein en helpt door middel van Bluetooth dagelijkse spullen binnen enkele seconden weer terug te vinden. Hang Tile aan of plak Tile op je dagelijkse spullen en vindt ze terug met de App!

Dagelijks tijd besparen? Koop een Tile.