Hoe werkt een Tracker?

Vind dagelijkse spullen snel gemakkelijk terug!

Rinkel je spullen op

Ben je iets kwijt? Rinkel je spullen dan op. Als jouw Chipolo of Tile binnen het Bluetooth van je telefoon is, dan zal hij een luid geluid maken. Hoor je niets? Dan kan je via de App ook zien hoe ver je van de Chipolo of Tile af bent!

Vind ook je telefoon terug

Ben je jouw telefoon kwijt? Druk dan twee keer op de Chipolo of Tile om jouw telefoon geluid te laten maken, zelfs als hij op stil staat zul je hem vinden! Alles kwijt? Log dan online in!

Zie de laatste locatie

Geef je geheugen even rust. De App houdt automatisch bij waar hij je Chipolo of Tile voor het laatste heeft gezien. Dus, als je hem ergens bent vergeten, weet je waar je als eerste moet gaan zoeken.

Vraag anderen om hulp

Chipolo of Tile nog steeds niet gevonden? Verbreed je zoekgebied met al de gebruikers in de Lost & Found community.

Lost & Found Community

Samen met alle Chipolo en Tile gebruikers gaan we ervoor zorgen dat we niets meer kwijt raken. Is je Chipolo of Tile buiten het bereik van de App? Geef hem dan op als ‘lost’. Komt een andere gebruiker in het bereik van jouw Chipolo of Tile, dan ontvang jij een bericht waar die zich bevind. Degene die in het bereik is, ontvangt een ‘found’ bericht als blijk van dank, maar ziet niet waar of van wie de Tracker is. Alles is anoniem!

 

Download alvast de App, daarmee word je onderdeel van de community en help je anderen spullen terug te vinden!

De Chipolo App is beschikbaar voor iOS en Android

De Tile App is beschikbaar voor iOS en Android

Gratis verzending

Geen verzendkosten, dat scheelt weer!

Binnen 24-uur in huis*

Nog even geduld, dan raak je niets meer kwijt!

Past door de brievenbus

Bestelling valt gewoon op de mat, je hoeft niet thuis te blijven!

1-jaar garantie

Fabrieksgarantie van 1-jaar op hardware!

Raak nooit meer iets kwijt!

Ben jij ook altijd alles kwijt? Nooit meer met een Tracker als Chipolo of Tile! Chipolo en Tile zijn klein en helpen door middel van Bluetooth dagelijkse spullen binnen enkele seconden weer terug te vinden. Hang een Tracker aan, stop ze in of plak ze op dagelijkse spullen en vindt ze terug met de App!

Dagelijks tijd besparen? Koop een Tracker.