Met iTraq weet je altijd precies waar alles is!

Geen zorgen of gespannen gevoel meer door iTraq. Met iTraq weet je precies waar je waardevolle items of geliefde personen zijn

Waarom AltijdAllesKwijt.be:

Gratis verzending vanaf €35,-!
Voor 14u besteld, vandaag verzonden!
2-jaar garantie!
De Tracker specialist!

Koop iTraq

Altijd precies weten waar je spullen zijn!

Lokaliseren

Met iTraq kan je precies zien waar je spullen zijn. Geen vervelend gevoel meer met de vraag waar je geliefde zijn, je weet het nu precies!

Rapporteren

via de iTraq kan er aangegeven worden om de hoeveel tijd je een rapport wilt. Elke 15 minuten weten waar de iTraq is? Geen enkel probleem!

Temperatuur Sensor

Zelfs de temperatuur kan bepaald worden door iTraq. Bepaald de omgevingstemperatuur een bepaalde grenswaarde, dan krijgt u een bericht.

Bewegingssensor

In de iTraq zit een bewegingssensor. Deze kan niet alleen bewegingen detecteren maar zelfs vallende bewegingen.

Installeer de iTraq App en ontdek de mogelijkheden!

Voor het installeren van de iTraq GPS tracker hoef je alleen de App te downloaden die beschikbaar is voor zowel IOS als Android apparaten. Deze is gratis te verkrijgen bij de AppStore en Google Play.

 

Bij de iTraq wordt een duidelijke uitleg meegeleverd over het koppelen en instaleren van de iTraq aan je telefoon of andere apparaten. Daarin staan alle specificaties en consequenties van je keuze duidelijk uitgelegd. Zodat je goed voorbereid aan de gang gaat met de iTraq.

 

Mochten er toch nog vragen zijn over het installeren of koppelen van de iTraq. Dan kan je ons altijd even mailen!

Gratis verzending

Geen verzendkosten, dat scheelt weer!

Binnen 24-uur in huis

Nog even geduld, dan raak je niets meer kwijt!

Gratis rapporten

De eerste 2000 rapporten zijn gratis. Daarna moet u een abonnement afsluiten bij iTraq.

12 maanden garantie

Omdat we officiële iTraq verkooppunt zijn!

Gebruik van iTraq

In de iTraq GPS tracker zitten twee systemen, zowel een GPS-systeem als een Cell-ID systeem. GPS is heel accuraat en verbruikt relatief veel energie. CELL-ID werkt met telefoonmasten en lokaliseert de iTraq op 200 meter nauwkeurig. Het bijkomende voordeel van CELL-ID is dat het minder energie verbruikt dan GPS.  Deze twee opties zijn in de iTraq geïmplementeerd om jou een keuze te bieden welke optie je het fijnst vindt.

 

Bij de aankoop van de iTraq krijg je 2000 gratis rapporten van ons mee. Daarna moet je in de iTraq App zelf een abonnement aanschaffen om de rapporten te kunnen opvragen. Je kan kiezen voor een maandelijks- of een jaarlijks abonnement. Dit is omdat bij het opvragen van een rapport wordt er als het ware naar de iTraq gebeld en dit brengt kosten met zich mee.

 

De iTraq GPS tracker werkt bijna over de gehele wereld. Om preciezer te zijn, iTraq werkt overal waar een GSM 2G netwerk is. Dat is bijna over de gehele wereld op een paar uitzonderingen na.

Veiligheidzone

Met de iTraq kan er een veiligheidszone ingesteld worden. Wanneer je geliefde persoon of product buiten deze zone is krijg je vanuit de App een bericht. De veiligheidszones kunnen zelf ingesteld worden en de range van deze zones kan ook zelf bepaald worden. Ideaal als je hebt afgesproken met je kleine deugniet hebt afgesproken dat hij echt alleen in het speeltuintje mag blijven ;). De App kan ook aangeven als de iTraq weer binnen de veiligheidszone is.

Waarom nog zorgen maken?