NIEUW: Luidste tracker ter wereld!

NIEUW: Luidste tracker ter wereld!

Naast de Tile Mate en Tile Slim verkoopt AltijdAllesKwijt.nl nu ook de Chipolo tracker. De Chipolo Plus is ’s werelds luidste Bluetooth tracker. Deze tracker helpt je net als Tile met het terugvinden van verloren spullen. Daarnaast is het eenvoudig te gebruiken met de gratis downloadbare App.

 

‘Ons doel is om een platform te bouwen met daarop verschillende producten die mensen helpen in het oplossen van dagelijkse ergernissen. Gemiddeld zijn we tien minuten per dag onze spullen aan het zoeken, dit komt neer op 153 dagen in je leven die je KWIJT bent aan het zoeken van je spullen. De Chipolo Plus past perfect in deze gedachte.’ vertelt oprichter en mede-eigenaar Lars Taheij.

 

De Chipolo tracker is verkrijgbaar in de onderstaande zeven kleuren, dit maakt het super geschikt als cadeau of relatiegeschenk. De Chipolo Plus is verkrijgbaar voor €24,95 per stuk en bij aankoop van vier stuks ontvang je maar liefst 30% korting. Je kunt zelfs bij de aankoop van vier stuks je eigen kleurencombinatie samenstellen.

Chipolo_tracker_plus_7_kleuren

‘Naast de Tile Mate en Tile Slim wilden we onze klanten een alternatief aanbieden’ zegt Damian, die samen met Lars in juni 2016 AltijdAllesKwijt.nl lanceerde. ‘Chipolo heeft inmiddels bewezen een betrouwbare en goedwerkende tracker te zijn. Er zijn en komen steeds meer vergelijkbare producten op de markt. Met de Chipolo tracker en de Tile tracker hebben wij, in onze ogen, de twee allerbeste en meest verkochte trackers in ons assortiment.’

 

Chipolo bouwt aan de grootste lost and found community van de wereld en vindt dagelijks meer dan 50.000 spullen terug. Zes schoolvrienden, die Chipolo in 2013 oprichtten, hebben inmiddels al meer dan één miljoen stuks verkocht in 150 verschillende landen. Daarmee is Chipolo de best verkopende Bluetooth tracker op de Europese markt.

 

De Chipolo Plus werkt met een gratis App die te downloaden is in de Apple- en Google Play Store. Wil jij weten hoe de Chipolo Plus dagelijks tijd kan besparen? Kijk dan bij ‘hoe werkt een Tracker’! Direct een Chipolo Plus kopen, klik dan hier!