Tile lanceert nieuwe PRO series: Sport en Style!

Tile lanceert nieuwe PRO series: Sport en Style!

Tile, ’s werelds meest verkochte Bluetooth tracker, lanceert na de succesvolle Tile Mate en Tile Slim een nieuwe Tile: de PRO series. De PRO series hebben dezelfde functies als de Tile Mate en Tile Slim maar hebben tweemaal meer bereik, zijn waterproef en ook het geluid gaat twee keer harder. Het terugvinden van je spullen was dus nog nooit zo gemakkelijk! 

 

Hoe werkt een Tile?
Een Tile is een Bluetooth tracker die je met een gratis App koppelt aan je telefoon of tablet. Via de App kun je de Tile geluid laten maken en zien hoever je van de Tile af bent, zo kun je jouw spullen snel terugvinden. Ben je jouw telefoon kwijt? Door twee keer op de Tile te drukken, gaat, zelfs als deze op stil staat, je telefoon af.

 

Tile onthoudt de laatste locatie waar er contact is geweest met de telefoon. Waardoor je snel en gemakkelijk terug kan gaan naar de locatie waar je waarschijnlijk je spullen hebt laten liggen. Mocht je jouw spullen nog niet kunnen vinden? Je kunt dan de hulp inschakelen van Tile gebruikers over de gehele wereld, die zonder dat ze het weten mee zoeken naar jouw spullen.

 

Nieuwe Tile Sport
Waar het leven ook naartoe leidt, de Tile Sport helpt je jouw spullen terug te vinden. Met die woorden introduceert Tile de nieuwe Tile Sport.Sport_Sport_1366_2x-3
Deze Tile is geshikt voor extreme situaties. Dit door het stevige omhulsel én de Tile sport is waterproef!

button_preorder_tile_sport

 

Nieuwe Tile Style
Je spullen terugvinden in stijl, dat doe je met de nieuwe Tile Style. In de Tile Style komen elegantie, uitstraling, klasse en functionaliteit samen. Tile_Style_PRO
Door het grote bereik van de Tile Style vind je hem snel terug.

button_preorder_tile_style

 

De nieuwe Tile Sport en Style zijn leverbaar vanaf de tweede week van augustus en deze kunnen nu al besteld worden als pre-order op AltijdAllesKwijt.nl. Je kunt hier meer informatie vinden over hoe Tile werkt of de Tiles bestellen via de bovenstaande buttons. Voor € 37,99 heb je een Tile Sport of Tile Style, koop je er twee? Dan betaal je € 59,99. Er zijn zowel 2-packs alsook combinatie packs verkrijgbaar, bekijk hier alle Tiles.