Wij raakten altijd alles kwijt..

Maar nu niet meer ; )

Het is wie we zijn, het zit in ons. Wij hadden het ook hoor. Je bent weer eens iets kwijt. Je hebt het nú nodig… en totaal geen tijd om te zoeken. Wij nemen je schrik weg, stellen je gerust. We helpen je niets kwijt te raken en het sneller terug te vinden. Wie wij zijn? Wij zijn Damian en Lars!

 

Wij kennen elkaar al heel lang en hebben een aantal dingen gemeen, een daarvan (je raadt het al) is altijd alles kwijtraken. Toen wij kennismaakten met Tile, inmiddels de meest verkochte Tracker ter wereld, hebben wij AltijdAllesKwijt.nl bedacht. Waarom? Om jou te helpen. Door de vele leuke reacties zijn we ons verder gaan oriënteren op producten die dagelijkse ergernissen kunnen voorkomen.

 

Heb je vragen of wil je in contact komen met ons? Ga dan naar onze contact pagina.

 

Happy Finding,

Lars & Damian

lars_profiel_aak

Over Lars

Student psychologie én ondernemer zijn, kan dat? Voor Lars is het een mooie combinatie.  In beide aspecten kan hij zijn passie en energie kwijt. Lars ziet het dan ook als een enorme uitdaging om zijn studie en ondernemerschap te combineren en er vol voor te gaan!

Over Damian

Damian’s studie Small Business & Retail Management vormt de ideale basis voor een eigen onderneming. Die studie heeft hij dan ook niet voor niks gekozen. Met de droom om zijn eigen winkel te openen begon hij eraan, nu is het zover: zijn eigen webwinkel. Met één doel, ervoor zorgen dat niemand in Nederland meer iets kwijt gaat raken.

damian_profiel_aak

Stop jij net als ons ook met zoeken?

HP_logo_2012

Samenwerking met HPE

AltijdAllesKwijt.nl is door Hewlett Packard Enterprise (HPE) geselecteerd voor het start-up programma, genaamd Booster lab. Heel 2017 zijn wij begeleid en ondersteund door HPE om AltijdAllesKwijt.nl verder te professionaliseren en door te groeien.