Recycling programma

Batterij leeg? Dan krijg je korting!

Zowel Chipolo als Tile hebben een recycle programma als de batterij van je Tracker leeg is. Beide zijn ontworpen om een jaar mee te gaan, zonder dat je hem hoeft op te laden of de batterij hoeft te vervangen. Lees hieronder meer over het Renewal programma van Chipolo en het reTile programma van Tile.

 

Bestel je een Chipolo of Tile bij AltijdAllesKwijt.nl? Dan ontvang je naast de korting vanuit Chipolo en Tile 11 maanden na aankoop een code voor 10% korting. Leuk om weg te geven of om een extra Tracker aan te schaffen! 

 

Chipolo Renewal programma

 

De Chipolo Plus is gemaakt om een heel jaar, zonder dat je hem hoeft op te laden of de batterij hoeft te vervangen, mee te gaan. 11 maanden nadat je de Chipolo hebt gekoppeld aan de App ontvang je een melding vanuit de App. Als je dan overgaat tot een heraankoop ontvang je bij je bestelling een envelop. In de App kun je de oude Chipolo vervangen voor de nieuwe. Vervolgens stuur je de oude Chipolo in de envelop terug, deze zullen gerecycled worden. Het programma wordt aangeboden door Chipolo zelf.

 

Deelnemers aan het Renewal programma ontvangen tot 50% korting bij aankoop van een nieuwe Chipolo.

 

reTile programma vanuit Tile

Tile is ontworpen om een jaar mee te gaan, zonder dat je hem op hoeft te laden of de batterij hoeft te vervangen. Wanneer het tijd is voor een nieuwe Tile, dan kun je een upgrade maken naar de nieuwste Tile-technologie en kiezen uit de Tile Mate of Tile Slim. 11 maanden nadat je de Tile hebt geactiveerd, krijg je vanuit de App een melding voor een re-order. Als je ervoor kiest om je Tiles te recyclen bij thetileapp.com ontvang je bij je nieuwe bestelling een pre-paid envelop om de oude Tiles terug te sturen. In de App kun je de oude Tile vervangen voor de nieuwe. Stop de oude Tiles in de envelop, stuur ze terug naar Tile en ze worden gerecycled. Het programma wordt aangeboden door Tile zelf.

 

Deelnemers aan het reTile programma ontvangen tot 50% korting bij aankoop van een nieuwe Tile.