Je staat er niet alleen voor!

#singlesday

Dagelijkse spullen snel en makkelijk terugvinden!

Al jaren een begrip in Azie, en steeds meer in Nederland. Een speciale dag voor alle singles. Of je nou single bent of niet, in de zoektocht naar dagelijks spullen sta je er vaak alleen voor. Met de Bluetooth-trackers van Chipolo vind je dagelijkse spullen, met een Nederlandse app, snel en gemakkelijk terug! Een speciaal voor Singles Day, hoge korting op de Chipolo Plus!

Rinkel je spullen op

Ben je iets kwijt? Rinkel je spullen dan op. Als jouw Chipolo binnen het Bluetooth bereik van je telefoon is, dan zal hij een hard geluid maken. Hoor je niets? Dan kan je via de App ook zien hoe ver je van Chipolo af bent!

Vind ook je telefoon terug

Ben je jouw telefoon kwijt? Druk dan twee keer op de Chipolo om jouw telefoon geluid te laten maken, zelfs als hij op stil staat zul je hem vinden! Echt alles kwijt? Log dan online in en vind het terug!

Zie de laatste locatie

De App houdt automatisch bij waar hij je Chipolo voor het laatste heeft gezien. Is je Chipolo dus buiten het Bluetooth bereik, dan geeft de App aan waar hij je Chipolo voor het laatst heeft gezien. Zo weet jij waar je als eerst moet gaan zoeken!

Vraag anderen om hulp

Chipolo nog steeds niet gevonden? Verbreed je zoekgebied met al de Chipolo gebruikers in de Lost & Found community van Chipolo. Geheel anoniem gaan andere jouw helpen zoeken je spullen terug te vinden.

Ontmoet de Chipolo PLUS, de luidste Bluetooth-tracker ter wereld!

Gratis verzending in NL

Gratis verzending in Nederland, naar België vragen we € 3,95!

Voor 14:00 besteld, morgen bezorgd

Met uitzondering van zon- en feestdagen.

Nederlandstalige App

De gratis iOS en Android App van Chipolo is geheel in het Nederlands!

1-jaar garantie

Fabrieksgarantie van 1-jaar op hardware!

Opzoek naar het perfecte cadeau voor kerst?

Je kent ze vast wel, die sloddervossen die altijd maar weer hun sleutels, portemonnee of tas kwijt zijn. Verras ze deze feestdagen met het perfecte kerstcadeau: de Chipolo CLassic. Je haalt de wikkel gemakkelijk van de verpakking en kunt het cadeau dan direct onder de kerstboom leggen.

 

De luidspreker van de 2e generatie Chipolo Classic maakt een duidelijk geluid en is daardoor binnenshuis goed hoorbaar. Mocht je de Chipolo niet horen, dan kun je op de gratis App zien hoe ver je ervan af bent. De batterij van de Chipolo Classic gaat tot 9 maanden mee en kun je daarna vervangen, dat maakt deze Chipolo een vriend voor het leven 🙂

Bekijk meer
Chipolo Classic

“Als het kalf verdronken is…. Na de zoveelste zoektocht, passen blokkeren, nieuw rijbewijs halen etc etc nu dan toch Chipolo gekocht. Zeer tevreden!”

 

Angela

Ook dagelijks tijd besparen? Koop Chipolo!