Tile lanceert trackers voor aan, in en alles wat je niet kwijt wilt raken: nu nog beter!

Tile lanceert trackers voor aan, in en alles wat je niet kwijt wilt raken: nu nog beter!

Voor vele is de Tile al niet meer weg te denken uit hun dagelijkse leven, een kleine tracker die middels Bluetooth verbonden is met je telefoon en op die manier snel en gemakkelijk dagelijkse spullen terugvindt. De nieuwe 2020 modellen van Tile zijn weer een stapje beter, met een vervangbare of langere batterij, grotere range en harder geluid. Hiermee maakt Tile het terugvinden van je spullen nóg makkelijker.

 

Dit jaar komt Tile niet alleen met betere, maar ook met nieuwe modellen. Naast de upgrade van de Tile Mate en Tile Pro (voortaan Mate+ en Pro+) komt Tile met een nieuwe versie van de Tile Mate en een compleet nieuw product: de Tile Sticker. Hieronder alle modellen op een rij:

 

Tile Mate+
De Tile Mate is letterlijk je beste vriend. Een gebruiksvriendelijke en toegankelijke tracker met een range van 60 meter en een vervangbare batterij. Ideaal voor aan je sleutels.

De Mate+ is verkrijgbaar is een 1-pack, 4-pack en in combinatie-verpakkingen met andere Tile’s.

 

Tile Pro+
Met de update van de Tile Pro is de Pro+ variant officieel de beste tracker ooit: robuust, 120 meter range, enorm luid en stijlvol. Daarmee geschikt voor aan bijvoorbeeld camera’s, tassen, gereedschap en… wat jij maar terug wilt vinden.

De Pro+ is verkrijgbaar in een 1-pack (zwart), 2-pack (zwart en wit) en 4-pack (zwart en wit).

 

Tile Slim II
De vernieuwede Tile Slim is niet alleen luider en heeft een grotere range (60 meter) maar is ook nog eens dunner dan de vorige variant. Dat maak deze tracker nog geschikter voor in je portemonnee, paspoort of tas.

De Slim II is verkrijgbaar in een 1-pack en in combinatie-verpakkingen met andere Tile’s.

 

Tile Sticker
Naast de Mate+ en Pro+ voor aan je spullen, de Slim voor ín je spullen, komt Tile nu ook met een tracker voor óp je spullen: de Tile Sticker. Deze plak je letterlijk op bijvoorbeeld de afstandsbediening, game-controller of laptop. De Sticker is klein, robuust, waterdicht en daarmee voorbereidt op de meest extreme omstandigheden.

De Sticker is verkrijgbaar in een 2-pack, 4-pack en in combinatie met de Tile Mate+ en Slim II in een Essentials 4-pack.

 

Tile Premium
Voor diegene die op zoek zijn naar meer gemak biedt Tile sinds kort ook premium functies aan vanuit de app. De standaard mogelijkheden zijn gratis, maar met Tile Premium heb je onder andere gratis accuvervanging, slimme alerts, oneindig delen met andere, langere garantieperiode en premium klantenservice.

Heb je vragen over de nieuwe modellen van Tile? Neem dan gerust contact met ons op!