Tile Mate binnenkort verkrijgbaar bij AltijdAllesKwijt.nl!

Tile Mate binnenkort verkrijgbaar bij AltijdAllesKwijt.nl!

Naast de onlangs geïntroduceerde Tile Slim, die perfect is voor in je portemonnee, presenteert Tile nu ook een slank en licht model voor aan je sleutels: Tile Mate! De Tile Mate is de vervanger van de Tile Original en 25% dunner dan zijn voorganger. Van de succesvolle Tile Original zijn er wereldwijd  meer dan 6 miljoen zijn verkocht.

 

De Tile Mate heeft dezelfde voordelen en functies als de Tile Original . Door Tile te koppelen aan de gratis App op je telefoon zie je op een kaart waar je Tile is ook kan je zien hoever je er vandaan bent. Verder kan je jouw telefoon eenvoudig oppiepen door op de Tile knop te drukken, de Tile Mate maakt een duidelijk hoorbaar geluid (88 decibel). De sleutelring maakt de Tile Mate ideaal om aan waardevolle spullen te hangen, ook kun je met speciale stickers de Tile Mate vastplakken op bijvoorbeeld je laptop of afstandsbediening.

 

img_2771

 

De Tile Slim en de Tile Mate hebben nu beide hetzelfde design waarmee de eenheid binnen Tile weer hersteld is. Met de introductie van de Tile Mate maakt Tile een duidelijk statement naar haar concurrenten. Het blijven moderniseren van het product en gebruik maken van de technologie om te laten zien dat zij er alles aan doen om de beste te blijven! Tile heeft door haar wereldwijde succes inmiddels de grootste Lost & Found community van de wereld, de kans dat je kwijtgeraakte spullen terug vindt is met een Tile dus het grootst.

 

Binnenkort volgt er meer informatie over de levertijd en de prijzen van de nieuwe Tile Mate. Houd daarom de website, Facebook, Twitter en Instagram goed in de gaten.

 

Happy Finding.

 

Lars & Damian