Tile Slim in de top 10 gadgets!

Tile Slim in de top 10 gadgets!

Wie zich een weg weet te wanen door de enorme hallen op de IFA in Berlijn, Europa’s grootste Tech beurs, wordt beloond met een schat aan interessante en innovatieve mobiele accessoires en andere gadgets. Wij zijn gaan verkennen, testen en vragen naar de beste mobiele gadgets van dit jaar. Deze gadgets mag je niet missen. Dit zijn de beste mobiele accessoires van de IFA 2016 Berlin:

 

Simon Hill van Digital Trends heeft in totaal 10 gadget geselecteerd, waaronder de Tile Slim.

 

Tile Slim

Wij zijn fans van de Tile Original, dus wij waren erg benieuwd naar de nieuwe Tile Slim, deze was te zien op de IFA dit jaar. Het is een slanke, vierkante tegel voor in je portemonnee of tas. Tile Slim werkt hetzelfde als de Tile Original. Je kunt jouw portemonnee terugvinden via Bluetooth en een alarm af laten gaan om hem terug te vinden. Er zit een knop op de Tile Slim zodat je ook jouw telefoon kan terugvinden. Tile heeft tot nu toe 6 miljoen stuks verkocht en is gestart met licenties van de technologie zodat deze geïntegreerd kan worden in andere apparaten. Als de dekking van het Tile netwerk zich zo uit blijft breiden zijn de kansen op het terugvinden van je spullen met een Tile eraan het grootste.

tile_slim-720x720

Bron: http://www.digitaltrends.com/mobile/best-mobile-accessories-ifa-2016/#/3

 

Tile Slim is vanaf medio oktober 2016 verkrijgbaar in Nederland. Pre-order Tile Slim nu met 10% korting via AltijdAllesKwijt.nl.