Welke relaties wilt u niet kwijtraken?

Een geschenk waar je iets mee kunt, wat je helpt een dagelijks probleem op te lossen én dat dankzij jou! Ze zullen de Chipolo of Tile, met of zonder uw logo, dagelijks bij zich hebben, vaak gebruiken en daarmee altijd uw bedrijf herinneren.

 

Zowel de Chipolo als de Tile Bluetooth tracker zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. Door diverse personalisatie mogelijkheden is het mogelijk de tracker en de verpakking naar wens te stylen. Hieronder zijn daar een aantal voorbeelden van te vinden, maar neem bij interesse gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of een digitaal voorbeeld van de mogelijkheden voor jouw merk of bedrijf.

Offerte aanvragen

Chipolo Classic verkrijgbaar in 6 kleuren!

De Chipolo Classic is een Bluetooth tracker met een vervangbare batterij en vindt met een gratis, Nederlandse App gemakkelijk en snel dagelijkse spullen zoals sleutels terug. De Chipolo Classic is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Met een logo of andere bedrukking creëert u een uniek en originele relatiegeschenk voor uw klanten en medewerkers.

Alle handelsmerken zijn eigendom van hun gerespecteerde eigenaren. 

Tile: de meest verkochte Tracker ter wereld!

De Tile Mate is de meest verkochte Bluetooth tracker ter wereld en vindt met een gratis App gemakkelijk en snel dagelijkse spullen zoals sleutels terug. Met een logo of andere bedrukking op de Tile Mate creëert u een uniek en origineel relatiegeschenk voor uw klanten en medewerkers.

tile_mate_relatiegeschenk_opdruk

Alle handelsmerken zijn eigendom van hun gerespecteerde eigenaren. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dat kan al vanaf 10 stuks!

Wilt u graag een Chipolo of  Tile als relatiegeschenk? Met of zonder opdruk?
Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

Voor- & achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Bericht

Bekijk welke bedrijven u zijn voorgegaan:

WhatsApp chat
De waardering van altijdalleskwijt.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 460 reviews.