Wát een jaar, op naar nummer twee!

Wát een jaar, op naar nummer twee!

Het is alweer één jaar geleden dat wij, Lars & Damian, onze webwinkel AltijdAllesKwijt.nl officieel lanceerde. Met meer dan 1.000 online bestellingen en een samenwerking met Hewlett-Packard (HP) gaan we vol gas het tweede jaar in.

 

‘Of we niet iets konden verkopen waardoor ze kon zien waar haar dochter was en ook nog eens direct met haar kan bellen.’ Deze vraag kregen wij letterlijk van een van onze klanten. Haar dochter van zes speelt, zeker met dit weer, vaak buiten. Maar als ze dan gaan eten is haar dochter ineens niet meer in de speeltuin… dat onbehagelijke gevoel dat je even niet weet waar je kind is, zal voor veel (jonge) ouders heel herkenbaar zijn. ‘Voor een mobiele telefoon vinden we haar nog te jong, maar daar moet toch iets voor te verzinnen zijn’ gaf ze aan. Nu, na enkele maanden testen met deze klant, presenteren we de oplossing: het GPS Kinderhorloge van BELIO.

 

belio_gpstracker_horloge_kinderen
Foto’s met dank aan Marissa Fotografie

 

Omdat we er zeker van wilde zijn dat het horloge betrouwbaar is en werkt zoals de fabrikant en de gebruikers vertellen zijn we het samen met deze klant gaan testen. Naast dat ze erg enthousiast is over de werking van het horloge is ook haar dochter enorm trots op haar coole gadget. Dat heeft ons doen besluiten om ons assortiment uit te breiden. Want wij zijn ervan overtuigd dat, net als onze andere producten, ook het BELIO GPS Kinderhorloge veel mensen gaat helpen.

 

button_meer_over_belio

 

Na Tile, de meest verkochte tracker ter wereld, lanceerde we in maart de Chipolo, de luidste tracker ter wereld. Met het doel om dagelijkse ergernissen te voorkomen zijn we gestart met AltijdAllesKwijt.nl. Het BELIO GPS Kinderhorloge past perfect in deze gedachte. Naast het BELIO GPS Kinderhorloge gaan we de komende maanden nog meer innovatieve producten lanceren die je gaan helpen niets kwijt te raken en spullen sneller terug te vinden. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwe producten én exclusieve kortingen ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter (en nee, we gaan je niet wekelijks spammen met een hoop onzin, maximaal één keer per maand met informatie waar je écht iets aan hebt).

 

Voor nu, willen we jou bedanken. Voor het feit dat je dit leest, voor je bestellingen die je hebt geplaatst of nog gaat plaatsen, je andere hebt verteld dat ze naar onze website toe moesten gaan: het vertrouwen dat je ons hebt gegeven zodat wij nu terug kunnen kijken op een geweldig eerste jaar van AltijdAllesKwijt.nl

 

Dank je wel!

 

Happy Finding,

 

Lars & Damian
Vinders van AltijdAllesKwijt.nl

 

Op de hoogte gehouden worden van onze nieuwe producten én exclusieve kortingen ontvangen? Laat dan hieronder je naam en email achter!

    Voornaam*

    E-mail adres*