‘Wij raakten echt altijd alles kwijt… Maar nu niet meer!’

‘Wij raakten echt altijd alles kwijt… Maar nu niet meer!’

De in Nuenen wonende Lars Taheij (23) en Damian François (23) kennen elkaar van jongs af aan en hebben twee dingen gemeen: altijd alles kwijtraken en ondernemen! Toen ze hoorde over Tile, Keyfinder nummer 1 in Amerika, was de vertaalslag naar een Nederlandse webshop dan ook snel gemaakt.

 

‘Wij raakten echt altijd alles kwijt…’
‘Voor veel is dit heel herkenbaar’ vertellen Lars en Damian. ‘Het dagelijks kwijt zijn van je sleutels, telefoon of portemonnee. Vaak weet je wel waar het ongeveer ligt, maar toch ben je met regelmaat veel tijd kwijt aan het direct terug vinden van deze spullen. Kunt u onder het lezen van dit stuk precies zeggen waar uw sleutels zijn?’. Verder zorgt het voor veel ergernis en kan het ook nog eens veel geld kosten verteld Lars: ‘stel voor dat je jouw portemonnee kwijtraakt: het geld, de portemonnee én je pasjes: je bent alles kwijt!’

 

‘Maar nu niet meer’
Het was liefde op het eerste gezicht, verteld Damian. ‘Toen wij hoorde van Tile en het succes wat Tile wereldwijd heeft, inmiddels zijn er 6 miljoen verkocht en worden er dagelijks 500.000 spullen teruggevonden via de App, wisten wij meteen dat dit iets voor Nederland was’. Samen met de jonge ondernemers van No.Dots uit Eindhoven en Anyday uit Schijndel werd er een prachtige huisstijl en webshop neergezet: www.altijdalleskwijt.nl. Hierop wordt precies uitgelegd hoe Tile werkt, worden succesverhalen gedeeld en kun je zelfs je persoonlijke sticker laten ontwerpen.

 

‘We kunnen het nog combineren’
Lars, student Psychologie aan de Universiteit van Tilburg, en Damian, Hoofd Marketing en Communicatie bij ’t Verswarenhuys, combineren het ondernemen met hun studie en baan. ‘Op dit moment gaat dat erg goed’ geeft Lars aan. ‘De afgelopen drie maanden hebben we al 150 bestellingen ontvangen, dan is het nog prima te combineren.’ Wat als er dat 100 per week worden, hoe gaan jullie dit dan combineren? ‘Die uitdaging gaan we graag aan’ zegt Damian. ‘We zijn begonnen omdat het voor ons heel leuk en leerzaam is. Wat de toekomst ons brengt, daar zijn wij erg nieuwsgierig naar!’

 

Ook niks meer kwijtraken? Kijk dan voor meer informatie over AltijdAllesKwijt en over de werking van Tile op www.altijdalleskwijt.nl. AltijdAllesKwijt.nl is te volgen op Facebook, Instagram en Twitter via @altijdalleskwijt.

 

Bron: Rond de Linde, nummer 42.