5 gadgets om nooit meer jouw spullen te vergeten!

Sleutels kwijt, telefoon kwijt of weer je portemonnee kwijt... om gek van te worden toch? Waarom blijven al die spullen niet gewoon liggen op de plek waar je ze had neergelegd? Het overkomt iedereen veel te vaak en het zoeken kost heel veel tijd. Het liefste wil je dat jou dit nooit meer overkomt. Goed nieuws! In deze blog staan 5 gadgets die in de toekomst gaan voorkomen dat jij nog eens jouw spullen kwijtraakt.


[1] TIP OM NOOIT MEER JE SLEUTELS KWIJT TE RAKEN

Sleutels laten we vaak slingeren of leggen we op een plek neer dat we ze kwijt zijn als we ze nodig hebben. Ben jij nou ook zo iemand die altijd zijn spullen kwijt is? Dan is een bluetooth tracker precies wat jij nodig hebt als je vaak je sleutels of andere waardevolle spullen kwijt bent. Je kunt jezelf een hoop tijd (en geld) besparen doordat een bluetooth tracker via een handige app jou precies zegt waar je moet zoeken naar jouw kwijtgeraakte sleutels. Hij toont de laatste locatie waar jouw smartphone voor het laatst in contact stond met de bluetooth tracker en geeft ook een vriendelijke herinneringen wanneer jij buiten het bereik van je sleutels bent. Gewoon om er zeker van te zijn dat jij jouw waardevolle spullen niet kwijt raakt. Chipolo heeft een handige bluetooth tracker sleutelvinder ontwikkelt die je helpt bij het eenvoudig terugvinden van je verloren sleutels. • Chipolo One - Bluetooth sleutelvinder 
 • Chipolo One Spot - Bluetooth sleutelvinder 
 • [2] TIP OM MEER ORDE IN JE SLEUTELBOS TE KRIJGEN

  Vaak raken wij op chaotische momenten onze spullen kwijt. Daarom is het nodig om orde te krijgen in ons hoofd én in onze spullen. Vooral voor de belangrijke spullen is het handig om deze compact bij elkaar te stoppen. Dit geldt ook voor de sleutels zo. In plaats van alle sleutels los in allerlei verschillende zakken te stoppen, kun je ze ook compact bij elkaar stoppen. Zo is de kans kleiner dat je sleutels kwijt raakt. Maak daarom vanaf nu gebruik van een Sleutel Organizer. Bijvoorbeeld de stijlvolle MyMate Sleutel Organizer. In combinatie met een Chipolo Bluetooth tracker heb jij vanaf nu een georganiseerde bos sleutels die jij nooit meer kwijt kan raken! 

  [3] TIP OM NOOIT MEER JE PINPAS OF ID KAART KWIJT TE RAKEN

  Naast sleutels zijn pasjes een van die dingen waar we bijna iedere dag weer naar opzoek zijn. Vooral je pinpas kwijtraken is ontzettend vervelend, aangezien we die veel gebruiken.

  Wil je precies weten wat je moet doen als je de pinpas van jouw bank kwijt bent? Klik dan op de link van jouw bank zodat je precies weet wat je moet doen:

  Ook dit kost weer ontzettend veel tijd. Wist je dat we op jaarbasis gemiddeld 2,5 dag naar spullen zoeken? Daarnaast kost het ook ontzettend veel geld wanneer je bijvoorbeeld je ID kaart of paspoort kwijt raakt. Dit wil je natuurlijk voorkomen, daarom komen we ook nu weer bij een bluetooth tracker uit. Zoals gezegd toont hij de laatste locatie waar jouw smartphone voor het laatst in contact stond met de bluetooth tracker en geeft ook een vriendelijke herinnering wanneer jij buiten het bereik van je pas bent. Gewoon om er zeker van te zijn dat jij jouw waardevolle spullen niet kwijt raakt. Anders dan bij de sleutelhanger heeft Chipolo een ultradunne bluetooth portemonnee tracker ontwikkelt die je moeiteloos bij je andere pasjes in je wallet stopt.

  [4] DE MYMATE NFC TAG

  Iets wat je misschien niet vaak kwijt bent, maar bijvoorbeeld wel ruimte in beslag neemt én misschien ook wel voor chaos zorgt zijn; visitekaartjes. Een commercieel bedrijf deelt bijvoorbeeld jaarlijks duizenden visitekaartjes uit aan toekomstige klanten of relaties. Dit kost ieder jaar een hoop geld en dit is slecht voor milieu en natuur. Een duurzaam alternatief voor traditionele visitekaartjes is dus een NFC Tag in de vorm van een digital business card (pasje) of sleutelhanger. Wat is dan een NFC Tag? Een NFC Tag is een product, bijvoorbeeld een pasje of sleutelhanger, dat voorzien is van een NFC chip. Het enige wat je hoeft te doen is de NFC Tag tegen de smartphone aanhouden en de ontvangen heeft binnen één tik al jouw gegevens. Neem daarom vanaf nu afscheid van al die losse papiertjes en gebruik de MyMate NFC Tag om met iedereen te kunnen netwerken.