Chipolo Bluetooth trackers

 • €24,99

  Bekijk product   Chipolo ONE
 • €34,99

  Bekijk product   Chipolo ONE Spot
 • €39,99

  Bekijk product   Chipolo Card Spot
 • €29,99

  Bekijk product   Chipolo Card
 • €69,95

  Bekijk product   Chipolo Spot Bundel

FUNCTIES Chipolo trackers

Ring your Stuff

Ben je iets verloren? Dan kan je hiermee je spullen oproepen! Wanneer je bluetooth tracker binnen het bereik is van je telefoon, dan kan je het apparaat een hard geluid laten maken. Als je niks hoort, kan je ook nog op de app zien hoe ver je van de tracker vandaan bent.

Je telefoon vinden

Ben je je telefoon verloren? Dan kan je op de sleutelvinder klikken om je telefoon een geluid te laten maken. Zelfs als je telefoon op stil staat, zal deze een geluid maken. Ben je alles kwijt? dan kan je ook nog online inloggen.

Bekijk de laatste locatie

Geef je geheugen wat ondersteuning. De app onthoudt automatisch waar de bluetooth trackers als laatst connectie had met jouw telefoon. Op deze manier weet je waar je moet beginnen met het zoeken van spullen.

Vraag andere om hulp

Heb je je spullen nog steeds niet gevonden? Probeer dan contact te leggen met alle gebruikers via de Lost & Found community. Op deze manier vergroot je je zoekgebied nog meer!

Wat kan een Chipolo Bluetooth Tracker?


De Chipolo is in beginsel een Bluetooth tracker die ervoor zorgt dat je alles wat je kwijt bent weer terug kan vinden. Door de ingebouwde speaker kan je de items geluid laten maken. Het grote voordeel van de Chipolo tracker is dat het ook andersom werkt. Dus wanneer je weer je telefoon kwijt bent kan je met de Chipolo je telefoon geluid laten maken, zelfs als deze op stil staat. Klik twee keer en je telefoon gaat af. Mocht het zo zijn dat jij je telefoon en sleutelvinder kwijt bent, dan kan je ook online inloggen om te zien waar je telefoon is.

Meer dan een Key finder!


Een Chipolo is eigenlijk meer dan een key finder, het is een item finder. Dit komt omdat het voor veel meer gebruikt kan worden dan alleen je sleutels. Denk aan je tas, laptop, koptelefoon, afstandsbediening, gereedschap en nog veel meer. Met de Chipolo Card hebben ze zelfs speciaal een wallet tracker uitgevonden. Deze is 2 creditcards dik zodat het in je portemonnee past. Je hebt nu een goed cadeau voor mensen de mensen die graag hun portemonnee vergeten bij een etentje. Ze kunnen niet meer zeggen “kan je effe voorschieten, ik ben mijn portemonnee vergeten”. Thank us later.

Out of range alerts


Ontvang een vriendelijke notificatie van van de Chipolo app wanneer jij jouw sleutels of andere spullen achterlaat!

Hét perfecte relatiegeschenk!

Een geschenk waar je iets mee kunt, wat je helpt een dagelijks probleem op te lossen én dat, dankzij jou! Met een key finder als relatiegeschenk maak je van een klant en medewerkers fans. Ze zullen de Bluetooth tracker, met of zonder je logo, dagelijks bij zich hebben, vaak gebruiken en daarmee altijd je bedrijf herinneren.

Bekijk bedrukopties