Herroepingsrecht

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan www.altijdalleskwijt.nl geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@altijdalleskwijt.nl. Als reactie hierop krijgt u van ons een retourformulier toegestuurd. Deze dient u zorgvuldig en zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 5. die snel kunnen bederven of verouderen;
 6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 7. voor losse kranten en tijdschriften;
 8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

Garantie

Bij www.altijdalleskwijt.nl heb je 30 dagen garantie om producten te beoordelen en te testen. Je mag het product gedeeltelijk uit de verpakking halen om het product goed te kunnen beoordelen. 

Over je aankoop is de wettelijke garantie van kracht, eventuele door ons extra aangeboden garanties doen daar niets aan af. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast mag je naar redelijkheid beoordelen of het product naar wens is.

Natuurlijk zijn wij als www.altijdalleskwijt.nl verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Indien het product fouten bevat of wij een fout hebben gemaakt, zullen wij zorgen voor een vergoeding of vervanging van het product. Indien het product verkeerd is gebruikt, of het verkeerde product is besteld, kunnen wij een vergoeding vragen.

Identiteit van de ondernemer:

  • www.altijdalleskwijt.nl - Navstar B.V.
  • Smederijstraat 2, 4814DB Breda, Nederland
  • Telefoonnummer: +31 638870199
  • E-mailadres: info@altijdalleskwijt.nl
  • Kvk-nummer: 20155840
  • BTW-identificatienummer: NL820913091B01