Retourbeleid

Mocht u binnen 30-dagen na de aankoop toch besluiten dat het product niet is wat u had gewild, dan mag u het product altijd retourneren. Mits deze niet gekoppeld is aan uw telefoon. Ook moet het product in originele verpakking verstuurd worden.

Mocht het product onverhoopt defect zijn gegaan, dan mag het product altijd geretourneerd worden. Wij zullen ervoor zorgen dat u een nieuw product ontvangt. Als u ons vooraf even een mailtje stuurt met wat er niet werkt, kunnen we in 9 van de 10 gevallen zelfs op afstand het probleem verhelpen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan www.altijdalleskwijt.nl geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@altijdalleskwijt.nl. Als reactie hierop krijgt u van ons een retourformulier toegestuurd. Deze dient u zorgvuldig en zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.