Tile Bluetooth Trackers

 • €24,99

  Bekijk product   Tile Mate 2022
 • €34,99

  Bekijk product   Tile Pro 2022
 • €34,99

  Bekijk product   Tile Slim 2022
 • €29,99

  Bekijk product   Tile Sticker 2022
 • Normale prijs
  €54,99
  Aanbiedingsprijs
  €54,99
  Normale prijs
  €59,99
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht

  Bekijk product   Tile Starter Pack 2022
 • Normale prijs
  €79,99
  Aanbiedingsprijs
  €79,99
  Normale prijs
  €114,99
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht

  Bekijk product   Tile Mate Essential 2022
 • Normale prijs
  €64,99
  Aanbiedingsprijs
  €64,99
  Normale prijs
  €69,99
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht

  Bekijk product   Tile Performance Pack 2022
 • Normale prijs
  €99,99
  Aanbiedingsprijs
  €99,99
  Normale prijs
  €134,99
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht

  Bekijk product   Tile Pro Essential Pack 2022

Wat kan een Tile Tracker?


Tile werkt op Bluetooth en kan via de gratis app items geluid laten maken. Hierdoor weet je op een eenvoudige manier waar je spullen liggen die je niet kon vinden. Het bereik van de Bluetooth tracker verschilt per model, maar is doorgaans tot 100m. Hierdoor kan je alles terugvinden in je huis. Geen gedoe, niet meer hoeven zoeken en geen tijdverlies. Alles om je leven net weer wat makkelijker te maken en je te laten genieten van de dingen die wel belangrijk zijn!

Nooit meer zoeken naar je telefoon met deze Key Finder!


Wanneer je de Tile hangt aan een van je spullen, kunnen je spullen dus geluid maken en zijn ze te zien in de app. Daarnaast werkt het ook andersom. Je kunt je telefoon ermee vinden. Hoe dan? Druk twee keer op de Tile en je telefoon gaat geluid maken. Want je sleutels, portemonnee en tas kwijtraken is vervelend maar zonder telefoon weten we tegenwoordig helemaal niet meer wat we moeten doen. Daarom heeft Tile deze functie in het leven geroepen. Nooit meer zoeken naar je telefoon, klik twee keer en je telefoon maakt geluid. Grootste voordeel is dat de Tile tracker je telefoon altijd geluid laat maken, zelfs als deze op stil staat. Maar ben je zo’n sloddervos dat je zowel je telefoon als je sleutels kwijt bent? Geen probleem, log in op de site en daar zie je waar je telefoon ligt.

Samen opzoek met het Tile-netwerk


Mocht je nu écht je spullen kwijt zijn omdat deze Tile Bluetooth tracker een 'beperkt' bereik heeft tot 100m dan hoef je niet meer in je eentje te zoeken! De gehele Tile community zoekt met je mee wanneer je jouw spullen als verloren opgeeft in de Tile-app. Op die manier gaat elke Tile gebruiker anoniem op zoek naar je verloren items. Wanneer Tile verbinding maakt met iemand die de app ook gebruikt krijg je een bericht dat je spullen zijn gevonden. Degene die verbinding heeft gemaakt heeft hier geen weet van en krijgt uren later pas een bericht dat ze iemand hebben geholpen met het vinden van hun items. Dat is nog eens teamwork!

FUNCTIES Tile TRACKERS

Ring your Stuff

Ben je iets verloren? Dan kan je hiermee je spullen oproepen! Wanneer je bluetooth tracker binnen het bereik is van je telefoon, dan kan je het apparaat een hard geluid laten maken. Als je niks hoort, kan je ook nog op de app zien hoe ver je van de tracker vandaan bent.

Je telefoon vinden

Ben je je telefoon verloren? Dan kan je op de sleutelvinder klikken om je telefoon een geluid te laten maken. Zelfs als je telefoon op stil staat, zal deze een geluid maken. Ben je alles kwijt? dan kan je ook nog online inloggen.

Bekijk de laatste locatie

Geef je geheugen wat ondersteuning. De app onthoudt automatisch waar de bluetooth trackers als laatst connectie had met jouw telefoon. Op deze manier weet je waar je moet beginnen met het zoeken van spullen.

Vraag andere om hulp

Heb je je spullen nog steeds niet gevonden? Probeer dan contact te leggen met alle gebruikers via de Lost & Found community. Op deze manier vergroot je je zoekgebied nog meer!

Hét perfecte relatiegeschenk!

Een geschenk waar je iets mee kunt, wat je helpt een dagelijks probleem op te lossen én dat, dankzij jou! Met een key finder als relatiegeschenk maak je van een klant en medewerkers fans. Ze zullen de Bluetooth tracker, met of zonder je logo, dagelijks bij zich hebben, vaak gebruiken en daarmee altijd je bedrijf herinneren.

Bekijk bedrukopties