Chipolo introduceert ultradunne portemonnee bluetooth tracker exclusief op Apple ‘Zoek mijn’-netwerk

In 2021 zette Apple een grote stap in de groeiende wereld van de bluetooth trackers met de introductie van de Apple AirTag en de Chipolo One Spot, een Chipolo bluetooth tracker die exclusief te koppelen is met het Apple Zoek mijn-netwerk. Dit jaar doen Chipolo en Apple daar nog een schepje bovenop met de komst van de Chipolo Card Spot: een ultradunne bluetooth portemonnee tracker in de vorm van een creditcard om snel en eenvoudig je zoekgeraakte portemonnee of creditcardhouder terug te vinden. Mocht je vaak je portemonnee of creditcardhouder kwijt zijn, dan is de Chipolo Card Spot precies wat jij nodig hebt.

De nieuwe Chipolo Card Spot brengt het Apple Zoek mijn-netwerk naar je portemonnee

Chipolo verkoopt al jaren een portemonnee bluetooth tracker in de vorm van de populaire Chipolo Card. Het grote verschil is dat de Chipolo Card Spot de eerste tracker in zijn soort is die verbinding maakt met Apple's Find My-netwerk. Dit netwerk bestaat uit iPhones, iPads, Apple Watches en Macs, en stelt je in staat om ondersteunde gadgets op te sporen als je ze kwijtraakt. Eenmaal ingesteld, staat de Chipolo Card Spot in de Appel Zoek mijn-app onder het tabblad 'Objecten' op je iPhone, net zoals je AirTag zou doen. 

Zoeken was nog nooit zo makkelijk!

Het grootste voordeel van de Chipolo Card Spot ten opzichte van de originele Chipolo Card is dat het bereik veel groter is doordat het ondersteund wordt door het Apple Zoek mijn-netwerk. De Chipolo Card Spot is hierdoor nóg nauwkeuriger met het tonen van locaties. Daarnaast kun je ervoor kiezen om notificaties te ontvangen als je de bluetooth tracker vergeet mee te nemen. Ook kun je de Chipolo Card Spot markeren als verloren wanneer je er achter komt dat je je portemonnee kwijt bent. De Chipolo Card Spot is net zoals alle andere bluetooth trackers van Chipolo IPX5-bestendig, wat betekent dat hij 30 minuten tot een meter onder water kan. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de Chipolo Card Spot niet hoort, want hij beschikt over een luide luidspreker van 105 decibel.

Dit kun je met de Chipolo Card Spot:

  • Lokaliseer je portemonnee: koppel je iPhone of iPad met de Chipolo Card Spot en lokaliseer je portemonnee met behulp van de Apple Zoek mijn-app. Compatibel met de nieuwste beschikbare versies van iOS, iPadOS of macOS.
  • Speel geluid af: dankzij het luide geluid van 105dB van de Chipolo Card Spot, kun je de Apple Zoek-mijn app gebruiken om items binnen een bereik van 60 meter te vinden.
  • Gebruik de verloren modus: elk verloren item kan in de verloren modus worden gezet en het Apple Zoek mijn-netwerk zal de eigenaar op de hoogte stellen wanneer het is gevonden. Als iemand anders dan de eigenaar een verloren Chipolo Card Spot vindt, kunnen ze de Apple Zoek mijn-app op elke iPhone gebruiken om deze te identificeren. Ze worden vervolgens doorgestuurd naar een website waarbij je met een eenvoudig berichtje en telefoonnummer het gevonden item terug kunnen sturen naar de rechtvaardige eigenaar.
  • Beveilig hem: het Apple Zoek mijn-netwerk maakt gebruik van een geavanceerde codering om ervoor te zorgen dat niemand anders, zelfs Chipolo of Apple niet, de locatie van jouw Chipolo Card Spot kan zien. 

Zorg ervoor dat jij jouw portemonnee nooit meer kwijt raakt

De Chipolo Card Spot is echt zo’n gadget die je als Apple-liefhebber écht wil hebben. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon enorm praktisch om nooit lang te hoeven zoeken naar de portemonnee of creditcardhouder die je kwijt bent. Exclusief bij altijdalleskwijt.nl bestel je jouw Chipolo Card Spot in een 1-pack en wanneer je het 2-pack neemt ben je nóg voordeliger uit. Maar je raakt natuurlijk pas écht niks meer kwijt wanneer je ook de Chipolo One Spot besteld om je sleutels snel terug te vinden. Om het je helemaal makkelijk te maken hebben we de twee bluetooth trackers ook verkrijgbaar als Chipolo Spot bundel.