Dé 11 tips om niets kwijt te raken met Carnaval!

Met Carnaval is het natuurlijk niet de vraag of je iets kwijtraakt, maar hoe vaak, wanneer en waar. Daar weten wij van altijdalleskwijt.nl helaas alles vanaf. Om ons gezamenlijk probleem de nek om te draaien hebben wij voor alle Carnavalsvierders dé 11 tips op een rij gezet. Zo raken we met Carnaval nooit meer onze portemonnee, bankpas of sleutels kwijt. 

PS: Lees de blog en claim de kortingscode! 

 Probleem 1:

Daar sta je dan, midden in de kroeg. Maar waar zijn al je vrienden naar toe en waar is dat ene leuke grietje die verkleed is als heks? Godnondedjuuu je bent iedereen kwijt…

 Tip 1: Onthoud: de bar is je beste vriend. Dus ga naar de bar, bestel 2 goudgele rakkers en tik een wildvreemde aan. Sharing = caring, beetje Brabantse gemoedelijkheid met Carnaval is een must.

Tip 2: Loop naar de bar, klim erop en steel de show. Je wordt gevonden in plaats van dat jij moet zoeken en je bent de baas van de club. Win-Winsituatie.

Tip 3: Spreek met je vrienden een punt af waar je elkaar terug kunt vinden als je elkaar kwijt bent. Bij voorkeur ergens in de buurt van de bar. Wachten met een kleine versnapering is natuurlijk minder erg.. 

 Probleem 2:

A, shit! Is het alweer 11 uur? Als dat je enige zorg was, want die kater… mijn god. En dan moet je je nog eens afvragen hoe je in hemelsnaam thuis bent gekomen. Oja, shit m’n spullen waar liggen die dan?? Standaard ochtendritueeltje dit. Paar handige tips als je de vorige avond kwijt bent:

 Tip 4: Vermijd voortaan donkergekleurde alcohol en alcohol met bubbels. Je kunt dus beter vodka, witte wijn en gin drinken, dan whiskey of rode wijn. Weet je dat ook weer.

Tip 5: Zorg dat je goed, maar vooral vettig eet (dat fitgirl gedoe doe je maar weer na Carnaval): een heerlijk pizza of burger is dus aan te raden. Deze vetten starten je metabolisme (stofwisseling) waardoor de alcohol wat minder invloed heeft. Je wordt dus minder snel dronken.

Tip 6: Naast eten helpt ook veel drinken aan het voorkomen van het kwijtraken van je geheugen, en daar bedoelen we niet alleen alcohol mee ;). Neem af en toe ook eens een drankje waar geen alcohol in zit. You know the deal, dat zeiden je ouders altijd tegen je: ‘Pak je ook een keer een watertje tussendoor?’. ‘Yeah right mam, drink wel een cola…met wat Bacardi’.

Tip 7: Carnaval is een marathon, geen sprint. Probeer daarom je drankgebruik te doseren, hierdoor houd je het langer vol. Van sprinten word je ook veelste moe, niet doen man gek.

Probleem 3:

Wil je net een biertje bestellen, is je portemonnee kwijt… wil je net een appje sturen, is je telefoon kwijt… heb je eindelijk je fiets gevonden, fietssleutel kwijt… heb je net een leuke carnavalsliefde aan de haak geslagen, scharrel kwijt….

Tip 8: Drie studenten van de Avans Hogeschool brachten onlangs de Kangaroo onderbroek op de markt, perfect voor Carnaval. In de onderbroek zitten zakken waar je gemakkelijk je telefoon, bankpas en fietssleutel in kunt doen, zodat je deze essentials niet kwijt raakt. Want geloof me… zonder overleef je Carnaval niet.

Tip 9: Als je niets meeneemt, dan kun je ook niets kwijtraken toch? Lekker op het geld van je amigo’s leven. Wordt in de meeste gevallen niet geheel gewaardeerd, maar toch het overwegen waard… scheelt je weer een paar centen.

Tip 10: Naast het feit dat er met Carnaval veel bier wordt gedronken ontstaan er natuurlijk ook vaak de meest onverwachte carnavalsliefdes. Wil je de gezellige avond niet alleen eindigen, stop dan een Spotter GPS Tracker in de broekzak of handtas van je scharreltje. Je weet immers nooit hoe de avond verloopt, dus verzeker je jezelf van een leuke nacht!

Tip 11: Met een bluetooth tracker vind je gemakkelijk je sleutels, portemonnee en telefoon terug. Kijk hier om te zien hoe een bluetooth tracker jou kan helpen niets kwijt te raken met Carnaval. 

Mocht je deze blog nou te laat hebben gelezen, geen zorgen! Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen, zeker niet als je hierdoor minder pils kan drinken of de liefde van je leven misloopt. Raak volgend jaar niet meer je portemonnee, fietssleutel, bankpas of scharrel kwijt met de handige bluetooth en GPS trackers van altijdalleskwijt.nl. Want als je het echt even helemaal kwijt bent, dan zij wij er om je te helpen.

Voor alle dansmariekes en pils koningen, geniet ervan en succes met niets kwijtraken.

Alaaf!