Alles wat je wilt weten over de nieuwste bluetooth keyfinder: de Chipolo One Spot

Al die Bluetooth trackers, er zijn zoveel verschillende! Maar wat is nou het verschil tussen al die trackers? Elke tracker verschilt van de ander en dat maakt ze allemaal op een andere manier handig. Ben jij benieuwd wat de Chipolo One Spot nou zo speciaal maakt en waarom deze bluetooth tracker ervoor gaat zorgen dat jij nooit meer je sleutels kwijt raakt? Lees dan deze blog!


Wat is het verschil tussen de Chipolo One en de Chipolo One Spot?

De Chipolo One Spot lijkt eigenlijk heel erg op de Chipolo One. Deze twee trackers zien er hetzelfde uit maar zijn op een andere manier te gebruiken. Chipolo heeft een app waar de bluetooth tracker aan gekoppeld kan worden. Bij de Chipolo One Spot zit het net even anders. Deze tracker is helaas niet te koppelen met de Chipolo app maar gelukkig wel exclusief met de Appel ‘Zoek mijn-app’. Het koppelen van de tracker is heel eenvoudig. Deze tracker is dan ook alleen voor Apple-gebruikers.  


Apple zoek mijn-netwerk

De Chipolo is dus exclusief te koppelen aan de Zoek mijn-app en niet aan de Chipolo app. Omdat er enorm veel mensen op het Apple Zoek mijn-netwerk zitten helpen die miljoenen mensen jou onbewust met het zoeken naar jouw verloren spullen. Je hoeft je geen zorgen te maken over je privacy, die volledig beschermd wordt doordat jij de enige bent die kan zien waar jouw Chipolo One Spot is.


Verloren-modus maakt het zoeken makkelijker

Binnen het Zoek mijn-netwerk van Apple zijn er een tal van functies. Zo kun je de ‘Verloren modus’ inschakelen voor de Chipolo One Spot. Als de tracker gedetecteerd wordt door een device in het netwerk krijg jij automatisch een melding. Ook kun je instellen dat mensen je contactgegevens ontvangen zodra ze je Chipolo One Spot aantikken op hun smartphone.


Specificaties van de Chipolo One Spot

De Chipolo One Spot heeft een bereik van maar liefst 60 meter. Is de tracker buiten de 60 meter of laat je deze ergens achter, dan krijg je een ‘buiten bereik’ melding. Als je de tracker kwijt bent is het ook mogelijk om dan een geluid af te spelen van 120 decibel. Dat is niet te missen, toch? Ook heeft de tracker een ideale grootte. Deze heeft een breedte van 37,9 mm en een dikte van 6,5 mm. De tracker is dus perfect om te bevestigen aan alles wat jij maar wilt!


Een verwisselbare batterij

De Chipolo One Spot maakt gebruik van een vervangbare CR2032-batterij. Deze batterij is overal verkrijgbaar en makkelijk te verwisselen. Wil jij weten hoe? Klik dan hier!

Waarom kiezen voor de Chipolo One Spot?

Er zijn natuurlijk talloze bluetooth tracker. Wat maakt de Chipolo One Spot dan zo speciaal? Deze tracker heeft een simpel design. Niet te veel poespas maar gewoon gemaakt waar die voor bedoeld is. Er zijn natuurlijk veel andere merken bluetooth trackers zoals de Apple AirTag. Deze heeft een heel aantrekkelijk uiterlijk maar springt er niet bovenuit qua functies. De AirTag heeft bijvoorbeeld geen gaatje waarmee je de tracker kan bevestigen aan spullen. Je zult een extra accessoires moeten toevoegen om de AirTag te bevestigen. Ook heeft de Chipolo One Spot een enorm hard geluid van 120 decibel. Dit geluid is zo hard dat je je kwijtgeraakte spullen wel moet terugvinden. De Chipolo One Spot is heel licht en daarom fijn om bij je te hebben. Ook raakt de tracker niet snel beschadigd waardoor het zijn simpele en strakke design behoudt. Daarnaast is het mogelijk om net als bij de Apple AirTag een bundel te kopen met 4 trackers. Dit is bij Chipolo een stuk voordeliger dan bij de AirTag. Kortom, de Chipolo One Spot is een heel fijn en toegankelijke tracker die niet veel verschilt van zijn concurrent maar wel uitblinkt waar dat ook echt nodig is!

 

Nog steeds vragen over de Chipolo One Spot?

Heb jij nog steeds vragen over de Chipolo One Spot? Wij hebben voor jou de veelgestelde vragen op een rijtje gezet om het allemaal net nog even duidelijker te maken. Enthousiast geworden? Bekijk de Chipolo One Spot hier!