De voordelen van gepersonaliseerde relatiegeschenken van Chipolo

We kennen allemaal dat vervelende gevoel wel. Je wil je sleutels uit je broekzak halen maar ze zitten er niet meer in. Maar hoe kan jouw bedrijf profiteren van deze vervelende situatie? Dit kan met de gepersonaliseerde bluetooth trackers van Chipolo. De gepersonaliseerde Bluetooth trackers van Chipolo zijn namelijk een uitstekend en origineel relatiegeschenk voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun naamsbekendheid een boost te geven. De gepersonaliseerde trackers van Chipolo bieden tal van voordelen vergeleken andere relatiegeschenken.

Chipolo bluetooth trackers bruikbaar voor iedereen

Ten eerste zijn de gepersonaliseerde Bluetooth trackers van Chipolo een handig hulpmiddel om spullen te vinden die gemakkelijk kwijtraken, zoals sleutels, tassen en zelfs huisdieren. De Chipolo bluetooth trackers lossen dus echt een probleem op van de klant. Door de trackers aan het voorwerp te bevestigen, kunt u het gemakkelijk terugvinden met behulp van de Chipolo-app of de Apple Find My app op uw smartphone. De gepersonaliseerde bluetooth trackers van Chipolo zijn dus bruikbaar voor iedereen, welk merk smartphone de klant ook gebruikt.

Effectief voor het promoten van jouw bedrijfsnaam

Daarnaast zijn gepersonaliseerde Bluetooth trackers ook een effectief middel om uw bedrijfsnaam te promoten bij klanten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 17% van de mensen dagelijks dingen kwijtraken. Dit betekent dat jouw bedrijfsnaam elke dag bij 17% van jouw klanten positief in beeld komt. Als klanten namelijk de gepersonaliseerde bluetooth tracker van Chipolo gebruiken om hun spullen te vinden, zullen ze herhaaldelijk positief in aanraking komen met uw bedrijfsnaam. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat uw naam beter in het geheugen blijft bij klanten en dat ze u gemakkelijker zullen onthouden wanneer ze op zoek zijn naar een product of dienst die u aanbiedt.

Origineel relatiegeschenk

Gepersonaliseerde Bluetooth trackers van Chipolo zijn ook een origineel relatiegeschenk dat zeker op prijs zal worden gesteld door klanten. In plaats van de gebruikelijke pen of notitieblok, bieden deze trackers een nuttige en innovatieve manier om uw bedrijf te promoten. Jouw relatiegeschenk zal er dus echt bovenuit springen en in gebruik worden genomen door de klant. Met de gepersonaliseerde bluetooth tracker van Chipolo ben je de concurrenten dus een stap voor.

Gepersonaliseerde bluetooth trackers voor uw bedrijf?

Samengevat bieden gepersonaliseerde Bluetooth trackers van Chipolo tal van voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectief en origineel relatiegeschenk. Ze helpen klanten om een probleem op te lossen en zorgen ervoor dat uw naamsbekendheid positief wordt verbeterd bij uw klanten. Als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf te laten opvallen bij klanten, zijn de gepersonaliseerde bluetooth trackers van Chipolo zeker een overweging waard. Klik hier voor een persoonlijk advies van één van onze specialisten.