Met deze 5 tips raak jij nooit meer je spullen kwijt op vakantie!

Je kent het wel. Heb je net een heerlijk ontspannen vakantie gehad en dan moet je weer naar huis. Vol goede moed pak je netjes je koffer in. Tijd om te gaan! Koffer? check! Zit alles erin? check! Paspoort? Paspoort kwijt! Paniek! 

De 5 tips voor op vakantie

Herkenbaar? Dat is helemaal niet gek. Jaarlijks komen miljoenen Nederlanders die naar het buitenland reizen in de problemen. In veel gevallen raken reizigers waardevolle spullen kwijt zoals hun sleutels, portemonnee of paspoort en dat is natuurlijk super vervelend. 

Om goed voorbereid op vakantie te kunnen gaan hebben wij een aantal handige tips voor je waardoor jij voortaan helemaal niks meer kwijt raakt op vakantie en jij onbezorgd van je vakantie kunt genieten! 

1. Het is cliché, maar het werkt echt! Stel een paklijst op voordat je op vakantie gaat en wanneer je weer naar huis gaat kun je netjes alles afvinken. 

2. Bewaar je waardevolle spullen nooit op een en dezelfde plek. Wanneer je zeker wilt weten dat je jouw sleutels, portemonnee of andere spullen niet kwijt raakt, is het mogelijk om je spullen in een kluisje op te bergen. Daar liggen ze natuurlijk het veiligst. Lukt dat niet? Check dan of je jouw waardevolle spullen bij de receptie op kunt bergen.

3. Laat waardevolle spullen als dure sieraden of horloges lekker thuis. Dan kan je ze ook niet kwijt raken en het scheelt ook een hoop verdriet als het wel kwijt zou raken. 

4. Sluit een goede reisverzekering af! Mocht je onverhoopt je koffer met waardevolle spullen kwijt zijn dan ben je in ieder geval verzekerd. Vaak wordt een deel van de kosten vergoed. 

5. Wel eens van een bluetooth tracker gehoord? Met een bluetooth tracker vind je binnen no-time je kwijt geraakte spullen terug zoals je paspoort, telefoon of sleutels. Super handig, hierdoor hoef jij nooit meer lang te zoeken naar je spullen! Met één druk op de knop vind jij jouw spullen al terug. Zo houd jij meer tijd over om leuke dingen te doen en onbezorgd van je vakantie te genieten. Tile en Chipolo zijn van die handige bluetooth trackers waarmee je zoveel tijd en stress bespaart. 

Nooit meer je spullen kwijt op vakantie! 

Bekijk Tile en Chipolo

Wij raden je aan om je vooral goed voor te bereiden en mocht je het zekere voor het onzekere willen nemen dan kun je jouw waardevolle spullen voorzien van handige bluetooth trackers.