Tile met vervangbare batterij!

Met de tekst ‘You asked, we listened’ lanceert de Amerikaanse tracker specialist Tile een nieuwe serie Bluetooth trackers. Ze doelen daarmee op de batterij, die voorheen niet, maar nu wél vervangbaar is. Een vraag en opmerking van vele die dagelijks hulp kunnen gebruiken bij het terugvinden en lokaliseren van hun spullen.

Met de nieuwe Tile urb serie (user replaceable battery) vult het een lang gekoesterde wens in van vele kwijtrakers en sloddervossen over de hele wereld. Na de succesvolle Tile Orginal, de Tile Mate, Slim en Tile Pro series lanceren ze nu een complete lijn met Bluetooth trackers waarvan de batterij na een jaar gemakkelijk te vervangen is.

Foto van de Tile pro. de bluetooth tracker zit vast aan een sleutelbos

Nieuwe look en verbeterde functies!

Naast het vervangen van de batterij hebben de nieuwe modellen ook in uiterlijk en het bereik een upgrade gekregen. Hierdoor maakt Tile het nog gemakkelijker om dagelijkse spullen als sleutels, portemonnees en tassen terug te vinden. De Tile Mate heeft een bereik van 45 meter en de nieuwe Tile Pro (verkrijgbaar in een black en white edition) zelfs van 90 meter. Net als bij de vorige edities is het geluid van de Tile Pro series tweemaal luider dan bij de Tile Mate.

Naast het terugvinden van je spullen middels een geluid en op een kaartje in de gratis Android en iOS-app helpt de wereldwijde Tile community je als jouw spullen echt kwijt zijn. Door de enorme groei van Tile bestaat deze community wereldwijd al uit miljoenen mensen. Met de smart home integratie kun je zelfs met een Amazon Alexa en Google Assistant je spullen terugvinden.

Foto van de Tile mate. De bluetooth tracker zit vast aan een rugzak

Vanaf nu verkrijgbaar bij AltijdAllesKwijt.nl

De nieuwe Tile is nu al verkrijgbaar bij AltijdAllesKwijt.nl vanaf € 24,99 voor de Tile Mate en € 34,99 voor een Tile Pro. Naast een 1-pack zijn er ook 4-packs en combinatie verpakkingen van de Tile Mate en Tile Slim en de verschillende kleuren van de Tile Pro black en white. Bekijk hier het volledige assortiment van Tile.