Je telefoon, portemonnee of sleutels. Wat raken we het meeste kwijt?

Dat we veel spullen kwijtraken is voor iedereen wel duidelijk. Mensen raken nou eenmaal spullen kwijt, dat is hartstikke normaal. Wel is het enorm frustrerend en heeft iedereen liever niet dat er spullen kwijtraken want dit kost enorm veel tijd en misschien uiteindelijk wel geld. Maar wat zijn nou precies spullen die we vaak kwijt zijn? Dat kun jij lezen in deze blog!

We zijn in een week enorm veel spullen kwijt. Als wij aan jou vragen, welke spullen denk jij het meest kwijt te zijn, zeg jij waarschijnlijk: je sleutels, de afstandsbediening of je telefoon. Dan ben je al aardig op weg want we zijn wekelijks onze afstandsbediening, sleutels, telefoon, bril en portemonnee het meest kwijt. Hoeveel zijn we deze spullen dan precies kwijt en hoe kun je nou voorkomen dat je deze spullen kwijtraakt?

TV kijken zonder afstandsbediening

Na een lange dag werken plof je lekker op de bank en heb je eigenlijk wel zin om een avondje TV te kijken. De TV moet natuurlijk aan en daar heb je de afstandsbediening voor nodig. Deze is spoorloos verdwenen omdat iemand anders in het huis die natuurlijk op een totaal andere plek heeft neergelegd. Naar de afstandsbediening zoeken wij mensen per week gemiddeld het meest. Maar liefst 45% van de mensen is in een week wel eens de afstandsbediening kwijt. Dit probleem moet natuurlijk opgelost worden en daar heeft Tile iets geweldigs op bedacht. Met de bluetooth tracker van Tile hoef je nooit meer te zoeken naar je afstandsbediening. De Tile sticker is makkelijk te bevestigen met de plak functie van de tracker. Je plakt deze op de afstandsbediening en kun je nu koppelen met de app van Tile. Ja hoor, probleem opgelost!

Een telefoon is niet meer weg te denken, toch?

Je telefoon gebruik je eigenlijk de hele dag door en mensen moeten tegenwoordig 24/7 bereikbaar zijn. Het kwijt zijn van je telefoon is daarom voor veel mensen een groot probleem en het zou daarom perfect zijn om deze in enkele seconden terug te kunnen vinden. 33% van de mensen is in een week wel eens zijn of haar telefoon kwijt. Met onze bluetooth trackers is het niet alleen mogelijk om spullen terug te vinden waar de trackers aan bevestigd zijn maar ook je telefoon is met de trackers terug te vinden. Met een druk op de knop op de tracker wordt er een geluid afgespeeld op je telefoon, ook als je telefoon op stil staat!

Je sleutels, die ben je echt vaak kwijt!

Dat zou je denken, hè? Toch raken mensen hun sleutels niet het meest kwijt. 28% raakt in een week wel eens auto of fietssleutels kwijt. Dit is een stuk minder dan bijvoorbeeld de afstandsbediening maar toch een veel voorkomend item dat men kwijt is. De Chipolo One of de Chipolo One Spot zijn het perfecte product om aan je sleutels te hangen. Er zit een gaatje in waarmee je de tracker kan vastmaken aan je sleutelbos. In de gratis app van Chipolo of bij de One Spot de apple zoek mijn app, is te zien hoe ver je verwijderd bent van de tracker. Hij geeft aan wanneer je dichterbij komt en daarnaast kun je de tracker een geluid laten afspelen waardoor je zelf op het geluid kunt afgaan en de sleutels kunt vinden.

Je bril zoeken zonder bril op...

Niet iedereen heeft een bril maar voor de mensen die een bril hebben en deze ook daadwerkelijk kwijt zijn, wordt het heel erg lastig om deze terug te vinden. Je ziet zonder bril niet veel dus wordt het een hele opgave om überhaupt je spullen terug te vinden. Het niet kwijt zijn van je bril is dus essentieel voor mensen die slechtziend zijn. 27% van de mensen is wel eens zijn bril kwijt en dat zorgt bij die mensen voor alleen maar meer spullen die niet meer terug te vinden zijn. Een bluetooth tracker is moeilijk te bevestigen aan een bril maar als je de bril altijd opbergt in een brillendoosje kun je hier de Tile sticker op plakken waardoor je altijd weet waar je bril zich bevindt.

Je portemonnee kwijt

De laatste maar niet de minste, je portemonnee! 20% is in een week wel eens zijn of haar portemonnee kwijt. Daarmee plaatst de portemonnee zich als laatste in dit rijtje maar is zeker niet de minst belangrijke! In je portemonnee zitten misschien wel de meest waardevolle spullen die je bij je kan hebben dus moeten deze niet kwijtraken of gestolen worden. De Chipolo Card kun je eenvoudig in dunne ruimtes zoals een portemonnee steken. Deze bluetooth trackers zijn zo dun dat het net normale pasjes lijken. Ze zitten niet in de weg en hebben net als alle andere bluetooth trackers de functie om te zien hoe ver deze van jou af zijn. Ook kun je een geluid laten afspelen zodat je hoort waar jouw portemonnee zich bevindt.

Voor elk item wat je kwijtraakt is er dus wel een bluetooth tracker die daarbij past. Ben jij ook wel eens één van deze spullen kwijt of misschien wel hele andere spullen? Bekijk dan Chipolo en verspil je tijd niet aan oneindig zoeken naar deze spullen!