Chipolo Tracker

Hang Chipolo aan, stop Chipolo in of plak Chipolo op spullen die je kwijtraakt en vind ze terug met de Nederlandse App.

Een Chipolo Bluetooth tracker is een vriend die je altijd al hebt willen hebben. Wanneer je weer je sleutels kwijt bent of je portemonnee verstopt is pak je de app erbij en rinkel je ze op. Eenvoudig en snel vind je alles wat je kwijt dacht te zijn. Ideaal toch? Chipolo heeft twee verschillende soorten trackers; een sleutelvinder editie en een wallet tracker. Op die manier zorg je ervoor dat je nooit meer je dagelijkse benodigdheden kwijt raakt. Ontzorg jezelf en koop een Chipolo.

Dagelijkse spullen snel en makkelijk terugvinden!

Rinkel je spullen op

Ben je iets kwijt? Rinkel je spullen dan op. Als jouw Chipolo binnen het Bluetooth bereik van je telefoon is, dan zal deze een hard geluid maken. Telefoon kwijt? Druk dan twee keer op de Chipolo om je telefoon geluid te laten maken.

Out-of-range alerts

De Chipolo One heeft een nieuwe premium functie: je krijgt namelijk een herinnering als je buiten bereik van je spullen komt. Hierdoor helpt Chipolo je voorkomen dat je jouw spullen ergens laat liggen!

Zie de laatste locatie

De App houdt automatisch bij waar hij je Chipolo voor het laatste heeft gezien. Is je Chipolo dus buiten het Bluetooth bereik, dan geeft de App aan waar hij je Chipolo voor het laatst heeft gezien. Zo weet jij waar je als eerst moet gaan zoeken!

Vraag anderen om hulp

Chipolo nog steeds niet gevonden? Verbreed je zoekgebied met al de Chipolo gebruikers in de Lost & Found community van Chipolo. Geheel anoniem gaan andere jouw helpen zoeken je spullen terug te vinden.

Het begin van deze Bluetooth Tracker

 

Chipolo is opgericht in 2013 door 7 vrienden. Zij waren dagelijks weer iets kwijt. Daarbij dachten ze dat ze ook zeker niet de enige waren want een vraag die vaak wordt gesteld is “Heb jij mijn sleutels gezien?”. Vaak gevolgd door de meest irritante vraag die iemand kan stellen:  “Waar heb je de sleutels voor het laatst gezien”. Om eens een passend antwoord te kunnen geven op deze vraag is de Chipolo keyfinder ontworpen en uitgevonden. Nu kun je dus eindelijk passend antwoorden met “ik kijk wel effe in mijn app”. Voilà je hebt je sleutels weer gevonden.

Key finder?

 

Een Chipolo is eigenlijk meer dan een key finder, het is een item finder. Dit komt omdat het voor veel meer gebruikt kan worden dan alleen je sleutels. Denk aan je tas, laptop, koptelefoon, afstandsbediening, gereedschap en nog veel meer. Met de Chipolo Card hebben ze zelfs speciaal een wallet tracker uitgevonden. Deze is 2 creditcards dik zodat het in je portemonnee past. Je hebt nu een goed cadeau voor mensen  de mensen die graag hun portemonnee vergeten bij een etentje. Ze kunnen niet meer zeggen “kan je effe voorschieten, ik ben mijn portemonnee vergeten”. Thank us later.

Wat kan deze Bluetooth Tracker?

 

Maar wat kan je eigenlijk nog meer met de Chipolo? De Chipolo is in beginsel een Bluetooth Tracker die ervoor zorgt dat je alles wat je kwijt bent weer terug kan vinden. Door de ingebouwde speaker kan je de items geluid laten maken. Het grote voordeel van deze tracker is dat het ook andersom werkt. Dus wanneer je weer je telefoon kwijt bent kan je met de Chipolo je telefoon geluid laten maken, zelfs als deze op stil staat. Klik twee keer en je telefoon gaat af. Mocht het zo zijn dat jij je telefoon en sleutelvinder kwijt bent dan kan je ook online inloggen om te zien waar je telefoon is.

Wat nog kan deze item finder nog meer?

 

Omdat Bluetooth beperkt is tot het bereik van je telefoon met de sleutelvinder, kan het zo zijn dat je iets niet kan vinden. Om ervoor te zorgen dat je weet waar je moet gaan zoeken is er in de gratis app een functie om te kijken waar je item voor het contact heeft gehad met de app. Op die manier zie je waar je items voor het laatst gezien zijn. Daardoor weet je waar je moet zoeken en scheelt dat weer tijd. Als je het dan toch niet op die kan vinden en denkt het echt kwijt te zijn dan kan je de Chipolo community inschakelen. Dat zijn alle mensen die de app hebben geïnstalleerd. Deze gaan dan, zonder dat zij dat weten, op zoek naar je sleutels. Mocht de app dan verbinding maken met jouw verloren item dan krijg jij een bericht waar ze liggen. Het mooiste is, dat weet degene die het gevonden heeft niet. Die krijgt uren later pas een bericht dat zij iemand hebben geholpen met het vinden van hun spullen. Hierdoor kunnen ze nooit achterhalen waar dit dan zou zijn geweest. Op die manier is alles veilig en slim afgedekt.

Leuk om te weten

 

In al die jaren na de oprichting is Chipolo gegroeid tot een internationaal bedrijf en worden de trackers al in meer dan 200 landen verkocht. Met meer dan 2 miljoen verkochte items en meer dan 5 miljoen gebruikers is dit merk een van de grootste spelers op het gebied van Bluetooth tracking. Dagelijks worden 50.000 items weer teruggevonden waardoor je met recht kan zeggen dat deze itemfinder een geschenk is voor vele mensen.

Hét perfecte relatiegeschenk!

Chipolo met opdruk

Alle handelsmerken zijn eigendom van hun gerespecteerde eigenaren. 

Een geschenk waar je iets mee kunt, wat je helpt een dagelijks probleem op te lossen én dat, dankzij jou! Met een key finder als relatiegeschenk maak je van een klant en medewerkers fans. Ze zullen de Bluetooth Tracker, met of zonder uw logo, dagelijks bij zich hebben, vaak gebruiken en daarmee altijd uw bedrijf herinneren.

 

Bekijk hier de mogelijkheden!

Ook dagelijks tijd besparen? Koop Chipolo!