0
  • Geen producten in winkelmandje

Chipolo: de meest waardevolle tracker!

Hang Chipolo aan, stop Chipolo in of plak Chipolo op spullen die je kwijtraakt en vind ze terug met de Nederlandse App.

Koop Chipolo

Dagelijkse spullen snel en makkelijk terugvinden!

Rinkel je spullen op

Ben je iets kwijt? Rinkel je spullen dan op. Als jouw Chipolo binnen het Bluetooth bereik van je telefoon is, dan zal deze een hard geluid maken. Telefoon kwijt? Druk dan twee keer op de Chipolo om je telefoon geluid te laten maken.

Out-of-range alerts

De Chipolo One heeft een nieuwe premium functie: je krijgt namelijk een herinnering als je buiten bereik van je spullen komt. Hierdoor helpt Chipolo je voorkomen dat je jouw spullen ergens laat liggen!

Zie de laatste locatie

De App houdt automatisch bij waar hij je Chipolo voor het laatste heeft gezien. Is je Chipolo dus buiten het Bluetooth bereik, dan geeft de App aan waar hij je Chipolo voor het laatst heeft gezien. Zo weet jij waar je als eerst moet gaan zoeken!

Vraag anderen om hulp

Chipolo nog steeds niet gevonden? Verbreed je zoekgebied met al de Chipolo gebruikers in de Lost & Found community van Chipolo. Geheel anoniem gaan andere jouw helpen zoeken je spullen terug te vinden.

Chipolo: hét perfecte relatiegeschenk!

Chipolo met opdruk

Alle handelsmerken zijn eigendom van hun gerespecteerde eigenaren. 

Een geschenk waar je iets mee kunt, wat je helpt een dagelijks probleem op te lossen én dat, dankzij jou! Met een Chipolo als relatiegeschenk maak je van een klant en medewerkers fans. Ze zullen de Chipolo Bluetooth Tracker, met of zonder uw logo, dagelijks bij zich hebben, vaak gebruiken en daarmee altijd uw bedrijf herinneren.

 

Bekijk hier de mogelijkheden!

Ook dagelijks tijd besparen? Koop Chipolo!

De waardering van altijdalleskwijt.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 571 reviews.