Tile Tracker

Hang Tile aan, stop Tile in of plak Tile op spullen die je kwijtraakt en vind ze terug met de App.

De Tile Bluetooth tracker helpt jou met het vinden van spullen die je niet kwijt wilt raken. Vooral de dagelijkse spullen zoals sleutels en tassen. Er is zelfs een speciale versie voor portemonnees. Deze heet de Tile Slim en past perfect in je wallet doordat deze extreem dun is. De Tile Tracker helpt iedereen met het vinden van alles wat je lief is.

Tile is de meest gebruikte tracker ter wereld!

Rinkel je spullen op

Ben je iets kwijt? Rinkel je spullen dan op. Als jouw Tile binnen het Bluetooth bereik van je telefoon is, dan zal hij een luid geluid maken. Hoor je niets? Dan kan je via de App ook zien hoe ver je van Tile af bent!

Vind ook je telefoon terug

Ben jij je telefoon kwijt? Druk dan twee keer op de Tile Bluetooth tracker om je telefoon geluid te laten maken, zelfs als hij op stil staat zul je hem vinden! Alles kwijt? Log dan online in!

Zie de laatste locatie

Geef je geheugen even rust. De App houdt automatisch bij waar hij je Tile voor het laatste heeft gezien. Dus, als je hem ergens bent vergeten, weet je waar je als eerste moet gaan zoeken.

Vraag anderen om hulp

De Tile Bluetooth tracker met je spullen nog steeds niet gevonden? Verbreed je zoekgebied met al de gebruikers in de grootste Lost & Found community ter wereld.

Wat kan deze Tile Tracker?

 

Tile werkt op Bluetooth en kan via de gratis app items geluid laten maken. Hierdoor weet je op een eenvoudige manier waar je spullen liggen die je niet kon vinden. Het bereik van de Bluetooth Tracker verschilt per model maar is doorgaans tot 100m. Hierdoor kan je alles terugvinden in je huis. Geen gedoe, niet meer hoeven zoeken en geen tijdverlies. Alles om je leven net weer wat makkelijker te maken en je te laten genieten van de dingen die wel belangrijk zijn!

Wat kan deze Key Finder nog meer?

 

Wanneer je de Tile hangt aan een van je spullen kunnen je spullen dus geluid maken en zijn ze te zien in de app. Daarnaast werkt het ook andersom. Je kan je telefoon ermee vinden. Hoe dan? Druk twee keer op de Tile en je telefoon gaat geluid maken. Want je sleutels, portemonnee en tas kwijtraken is vervelend maar zonder telefoon weten we tegenwoordig helemaal niet meer wat we moeten doen. Daarom heeft Tile deze functie in het leven geroepen. Nooit meer zoeken naar je telefoon, klik twee keer en je telefoon maakt geluid. Grootste voordeel is dat de Tile Tracker je telefoon altijd geluid laat maken, zelfs als deze op stil staat. Maar ben je zo’n sloddervos dat je zowel je telefoon als je sleutels kwijt bent? Geen probleem, log in op de site en daar zie je waar je telefoon ligt.

Wat kan Tile nog meer?

 

Omdat deze tracker op Bluetooth werkt is het zo dat het bereik ‘beperkt’ is tot 100m. Daardoor kan het zijn dat je iets zoekt, maar dat het uit het bereik is. Om je toch te helpen met zoeken naar je spullen laat Tile zien waar  je items voor het laatst verbonden waren met je telefoon. Op deze manier hoef je nooit meer te zoeken zonder dat je weet waar het zou moeten liggen. Dat scheelt nog eens veel stress. Mocht je het nu echt kwijt zijn. Dan hoef je niet meer in je eentje te zoeken maar de gehele community zoekt met je mee wanneer je het als verloren opgeeft.  Op die manier gaat elke Tile gebruiker anoniem op zoek naar je verloren items. Wanneer Tile verbinding maakt met iemand die de app ook gebruikt krijg je een bericht dat je spullen zijn gevonden. Degene die verbinding heeft gemaakt heeft hier geen weet van en krijgt uren later pas een bericht dat ze iemand hebben geholpen met het vinden van hun items. Dat is nog eens teamwork!

Premium Tile

 

Om je leven nog makkelijker te maken heeft Tile ook een premium functie in het leven geroepen. Wanneer je Tile upgrade naar een premium versie krijg je toegang tot extra functies zoals out-of-range alerts en extra garantie. Daarnaast krijg je elke keer wanneer je batterij leeg is een nieuw batterijtje opgestuurd waardoor je weer klaar bent om alles te vinden.

Het ontstaan van de Tile Tracker

 

De grondleggers van deze key finder wonen in Amerika en daar is Tile in 2012 ontstaan. Bij het opzetten van hun plannen hebben ze €2,6 miljoen opgehaald op SelfStarter. Daarmee zijn ze begonnen met het ontwikkelen van de tracker en hebben uiteindelijk jaren later het grootste Bluetooth Tracking bedrijf ter wereld. Inmiddels zijn er meer dan 30 miljoen trackers verkocht en sporen ze dagelijks 3 miljoen items op. Een geschenk dus voor heel veel mensen.

Ook dagelijks tijd besparen? Koop een Tile.